Temat: Kombi. jak usunac zapach grzyba?
witam
zle przechowywalem moje kombi zima i czuc zapach plesni/grzyba.
ma ktos sprawdzony sposb na to?
dzieki
pzdr
KTM SMR450 '13 #23
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Kombi. jak usunac zapach grzyba?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam
zle przechowywalem moje kombi zima i czuc zapach plesni/grzyba.
ma ktos sprawdzony sposb na to?
dzieki
pzdr
Odgrzybiacz do klimatyzacji. Jak nie masz alergii to da radę. Sprawdzone ;d
serio?
ale jakis w areozolu czy co?
mozesz cos zapodac? :)
Jeżdżę toyotą i miałem odgrzybiacz do klimy firmy toyota. Pucha jak sprej tylko ze pianką wali. Kombi też mi jebało, więc psiknąłem. Zadziałało. Nie jestem alergikiem, więc mi nie szkodzi.
czyli te granaty, tak zwane?
przetestuje
dzieki!
Moze cos takiego? [url]http://sklep.medisept.pl/VELOX-FOAM-NA-1-L-pianka-dezynfekcja-powierzchni(3,6339,5679).aspx[/url]
tez ciekawe...
Ja używałem co było pod ręką. Na twoim miejscu użył bym tego środka co Wojtek pokazał.
Cena też nie jest jakoś odstraszająca jak za tą ilość, można co jakiś czas sobie odświeżyć kombik. Szczególnie jak ktoś sie mocno poci ;)
JA kupilem w go sporcie spray do butow. Troche trudna aplikacja by sprey ma 2 wyloty i rozpyla do przodu i do tylu, ale dziala. Az do przesady bo zapach cytryny byl az za intensywny :)
Perfekcyjna Pani domu radzi sodę oczyszczoną :-)
A nie lepiej dac do pralni ?? Tam się znają i wiedzą jak obchodzić z każdym materiałem
kupie ten Velox bo mam sklep w miescinie z tym
dzieki za setke pomyslow Pany! :)
najbardziej ucieszylem sie przy wspomnieniu o PPD :)
kreci mnie ten jej glos :)
w pralni z rozsadna cena kazali brac odpowiedzialnosc na siebie jak sie co zniszczy...
w innej zawolali 209 zl :/
Ja szukalem i nie znalazlem pralni, ktora by sie podjela wyprania kombiaka. Jesli juz to na wlasna odpowiedzialnosc za cene z kosmosu. Juz nawet znalazlem firme ktora dojezdza do klienta i czysci wszystko jonizatorem. Cena bylo podobna do pralni chemicznej. Szukalem w gosporcie czegos innnego i przypadkiem zobaczylem ten preparat. Wziolem na probe i sie sprawdzil. Koszt <10zl.
ten....
czyli?? :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Kombi. jak usunac zapach grzyba?
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 66 zapytań