1

Temat: KTM 525 supermoto

Cześć, od jakiegoś czasu rozglądam się za czymś poważniejszym w supermoto. Mogą uwagę przykuł ten kat : [url]http://olx.pl/oferta/ktm-supermoto-525-CID5-ID5p5wf.html#1669076c66[/url]

Stoi na allegro i olx dosyć długo, z tego co widzę cena początkowa 10900, a teraz już tylko dycha. Ktoś wie co jest z nim nie tak? Podobno opłacony, silnik po remoncie, gotowy do rejstracji, ' lac benzynę i jechać ' :)

" Ma być ogień! Na każdym biegu! Inaczej będziesz jeździł Dieslem!"

2

Odp: KTM 525 supermoto

sm ładny i godne uwagi,same koła warte koło 3k,jeśli jest wszystko jak w opisie to uważam że  jest ok,chyba ze ma jakiś defekt i dlatego nikt go nie bierze ale nie sądzę

Ktm#exc#525#sm

3

Z tego co widzę to stoi już ponad 2 miesiące. Na fotkach też sprawia wrażenie zadbanej maszyny. Może ktoś inny coś więcej o nim wie?

4

Ten sprzęt stoi na tablicy już blisko rok. Podobno nie za ciekawy.
Był opisywany w ciekawych, poszukaj.

5

No to Ciekawy czy nie ciekawy??? Jak by to była okazja to juz na drugi dzień by sie sprzedał... A tak apropo, gdzie w polsce można zrobić nikasil za 450zł, ciekawe bardzo??? chyba za 450euro. Juz po opisie co jest wymienione i jaki to on nie jest idealny wiadomo o co chodzi, nawet bym nie zadzwonił, jak bym szukał dla siebie...

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

6

Ktoś był oglądać, poczytaj w temacie ''Ciekawe motocykle...'' w skrócie- nie warto.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

7

Przeszukałem cały temat i nie znalazłem nic o tej sztuce..

8

coś musi być nie hallo,że stoi tak długo...

Ktm#exc#525#sm

9

Tym bardziej, że cena na prawdę jest dobra :)

10

było bo i sam wypowiadałem sie na temat tego 525 a tak naprawde to 520  poszukaj w moich postach byłem go ogladac  w grudniu chyba w skrócie kupa ze jap..dole

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

11

racek napisał/a:

sm ładny i godne uwagi,same koła warte koło 3k,jeśli jest wszystko jak w opisie to uważam że  jest ok,chyba ze ma jakiś defekt i dlatego nikt go nie bierze ale nie sądzę

jak kupisz  te koła za 3000 to ja jutro jade po tego kata i puszczam go w częsci . opony  chyba z 10 lat ori piasty  i podrapane  obręcze tylko tarcza jest w miare

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

12

Za dychacza dobrego 525 nie kupisz, zapomnij

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

13

@helmex, rzeczywiście. Wcięło link do aukcji, natomiast już po opisie widze że o nim pisałeś :) Myślę, że temat do zamknięcia, dzięki! :)

14

helmex napisał/a:
racek napisał/a:

jak kupisz  te koła za 3000 to ja jutro jade po tego kata i puszczam go w częsci . opony  chyba z 10 lat ori piasty  i podrapane  obręcze tylko tarcza jest w miare

Chciałem kupić jak szukałem kół, albo zamienić sie z moją dopłatą,z 1k by zarobił , moto wtedy stało jeszcze na tablicy ,ale chłopak napisał , ze na tych kołach ładniej wyglada i nie bedzie sprzedawał , ani zamieniał się  i widać nie pomogły nic ..

Ktm#exc#525#sm

15

W dziale gielda wrzucilem 525 mojego ziomka w dobrym stanie i monecie.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250