Temat: Obsługa licznika
Witam ogarnia ktoś jakie funkcje itp.posiada licznik w EXC 125 z 2004 r.:)? Mam 3 przełączniki :)
EXC 125 Sezon 2014 - 2015 - SOLD
Aprilia RS 125 2015 - 2015 - GIVE BACK
Honda NSR 125 2015 - czeka na sprzedaż :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Obsługa licznika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ogarnia ktoś jakie funkcje itp.posiada licznik w EXC 125 z 2004 r.:)? Mam 3 przełączniki :)
Luknij do Owners Manual, wszytsko powinno tam być.
Wszystkie co powinien ....
Funkcji jest dużo tylko możesz mieć je wyłączone przytrzymaj lewy przycisk i jak zaczną ikony Migac to każde naciśnięcie przeniesie cie na kolejna funkcje , prawym górnym zatwierdzasz ja a prawym dolnym odrzucasz.
Znaczy bo mówicie o tym małym liczniku :) A ja posiadam ten większy i przyciski mam na kierwonicy w sekwencji
O
O-jedynie ten zmienia funkcje,które sa tylko 2. A co z resztą??
O
Jutro zarzucę zdjęciem to pewnie bardziej pomogę :)
jakbyś chciał coś przestawić,np.godzinę,zmiana kół itp,to używasz reszty przycisków...
dobra ok ale jak wejść w funkcję zegara itp? jak klikam przycisk po prawej to jedyne co to mam 2 funkcje drogomierz i mth o ile się nie mylę tak więc gdzie reszta?
nie pamiętam dokładnie ale jak dojdziesz do zegara musisz przytrzymać któryś przycisk i się zmieni godzina...
Gazior ja mam ten licznik co ty i wszystko odbywa sie jak napisalem, tylko sekwencja mi sie pomylila, wiec----- przytrzymaj prawy kilka sekund az zacznie cos migac i wtedy klikajac bedziesz przeskakiwac na nastepna funkcje, lewym gornym zatwierdzasz, lewym dolnym"ukrywasz"
dobra dzięki za pomoc,wszystko bangla ;) A szczególnie tobie czarny :) Do zamknięcia :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Obsługa licznika
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 76 zapytań