Temat: 1x DBkiller do Akrapovic
Witam, potrzebuję DBkiller do tłumika takiego jak na zdjęciu:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » 1x DBkiller do Akrapovic
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, potrzebuję DBkiller do tłumika takiego jak na zdjęciu:
ja mam dwa tłumiki u sobie i zrobiłem sobie sam do nich db killery koszt zerowy :) pytałem sie u edzia to ceny db killerów od 50 do 100 ten koło 70 wyjdzie
Jak je zrobiłeś ? zleciłeś to komuś czy sam coś podziałałeś ? jakieś wskazówki ?
Rurka z kołnierzem i gwint na śrubkę. Żadna filozofia. Wystarczy zdjęciam w google obczaić
mam tokarke frazarke mikomat i różnego typu szlifierki ręczny lub maszynowe do dbkillera jest potrzebna tokarka i migomat i kawałek ramy z xt :D promień wygięcia akurat pasował :) jak chcesz napisz na pw i podaj meila to Ci wysle zdjęcia i opisze co i jak zrobić
mam tokarke frazarke mikomat i różnego typu szlifierki ręczny lub maszynowe do dbkillera jest potrzebna tokarka i migomat i kawałek ramy z xt :D promień wygięcia akurat pasował :) jak chcesz napisz na pw i podaj meila to Ci wysle zdjęcia i opisze co i jak zrobić
Nie mam takiego sprzętu ani nawet materiału z których bym to wyczarował więc widzę, że sobie tego sam nie ogarnę :) Zostaje chyba kupić gotowy, którego chyba nie znajdę lub znaleźć kogoś kto mi go zrobi.
Jak dobrze zrozumiałem to wcześniej Ci napisał ktoś: Edhaust zrobi za 50-100zł
tak ja to napisałem bo byłem ciekawy ile za to zażyczy sobie powiedzmy profesionalista :)
EDIT : masz tu profil firmy
[url]https://www.facebook.com/pages/edhaust/220305788030250?fref=ts[/url] jest tam numer i przykładowe prace
jeżeli bym miał jeden tłumik i by chciał te 70 zł to bym sie niezastanawiał nawet ale mam dwa to razem już 150 zł to warto było poświęcić tą godzine na zrobienie tego :) i tak sa zakładane raz w roku na przegląd :D
Ja właśnie jeżdżę już bez przeglądu dlatego potrzebuję :D Napisałem do niego wiadomość, dzięki za info, zobaczymy jak to wyjdzie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » 1x DBkiller do Akrapovic
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 74 zapytań