1

Temat: Yamaha xtx 660

[url]http://otomoto.pl/yamaha-xtx-supermoto-M3988953.html[/url]

Panowie co o niej sądzicie? Chcę jechać ja oblukać ale waszym zdaniem warto?

2

Odp: Yamaha xtx 660

Ponawiam, oceni ktoś czy warto? Mam sporo kilometrów do niej, nie chcę się zdziwić po raz kolejny.

3

Manieek na zdjęciach nie wygląda źle, "kupy się trzyma" ;) trochę zaczyna lakier schodzić z silnika. O ile mnie pamięć nie myli, to dwa lata temu jak byłem na kupnie Xtx-a to też był na sprzedaż, wtedy stał na rejestracji PCT___. Miał wtedy 25 tys.km przebiegu, sprowadzony z Niemiec, właściciel też dorzucał wszystkie graty (tłumiki, oryginalny tył itp.). Moto miało glebę na prawą stronę, ale były właściciel zapewniał że rama, lagi, półki i ograniczniki całe a plastiki zostały wymienione na oryginalne. Aha, miał uszkodzony przewód olejowy pod silnikiem. Tyle mogę Ci powiedzieć na jego temat. Tak wyglądał u poprzedniego właściciela: [url]http://www.bikepics.com/members/stachu909/07xt660x/[/url]

PS. Rocznik na pewno nie 2007, bo w 2007r. były już po lifcie. Model 2006 a pierwsza rejestracja zapewne 2007r.

4

murek1986 to warto, czy nie? Dlaczego go nie kupiłeś? Jeździłeś nim, ograniczniki, półki itp jak wyglądały? Właścicielem jest policjant bo dzwoniłem i rozmawiałem, zapewnia, że moto jest proste. K...a i teraz już nie wiem! A tak naprawdę to który motocykl nie leżał. Najważniejsze jest, to żeby był prosty i silnik cykał a reszta jest do ogarnięcia. Dziękuję za pomoc

5

pytanie jakim kosztem zamknie sie to ogarniecie

6

Manieek nie kupiłem bo nie byłem oglądać ;) a po zdjęciach ciężko jednoznacznie stwierdzić, że moto pewne.  Wszystkie informacje jakie posiadam są od byłego właściciela, użytkownika forum xt660.pl  Byłem nim poważnie zainteresowany, dlatego o sporo rzeczy wypytałem wcześniejszego właściciela. Zresztą osoba ta jest dobrze znana na wyżej wymienionym forum, więc domniemam, że te informacje jakie te dwa lata temu mi przekazał są prawdziwe. Teraz tylko kwestia jak wiele przez te dwa lata mogło ulec zmianie...

Dopytaj tego policjanta kiedy dokładnie kupił i ile km nawinął, przynajmniej będziesz wiedział czy coś z przebiegiem nie kombinowane.

7

Ok dziękuję ci bardzo. Koleś stwierdził, że jest zielony, tak jak kupił moto to jest, jedyny mankament to porysowany błotnik bo taki kupił, czyli potwierdza glebę na prawo. S przedaje bo potrzebuje niby kasy. Twierdzi, że moto jest proste po puszczeniu kiery jedzie prosto i ogólnie jest spoko. Moim zdaniem jak policjant będzie walił w kule to już nikomu nie można ufać.

8

manieek napisał/a:

Moim zdaniem jak policjant będzie walił w kule to już nikomu nie można ufać.

Ale teraz dałeś! Powinieneś to napisać w dziale HUMOR. ;-)))

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

9 Ostatnio edytowany przez manieek (2014-04-30 23:18:36)

No może i tak, ale jak wszystkich będę traktował równo, to nawet tobie nie uwierzę gierwi! Chodzi chyba w tym wszystkim,  żeby nie było kichy, co? Jak faktycznie to jest policjant to musi sobie zdawać sprawę z tego, że jak będzie trefny sprzęt to mu zrobie trchę dużo nieprzyjemności, też jestem mundurowy i się da, wiem co mówię! I dla mnie nie jest to śmieszne! Pozdrawiam

10

Moto kupione i jest spoko. Trzeba je trochę dogłaskać wizualnie tj. ryski itp ale jsetem zadowolony.