Odp: Wkrotce do sprzedania 2007 450crf SM :D
hanskloss zanim zostanie wyslana do PL bedzie fuul road legal czyt na droge to jest wersja na tor
bedzie wszystko lacznie z oblesnymi migaczami i lusterkami jak ktos sobie zaklepie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Wkrotce do sprzedania 2007 450crf SM :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hanskloss zanim zostanie wyslana do PL bedzie fuul road legal czyt na droge to jest wersja na tor
bedzie wszystko lacznie z oblesnymi migaczami i lusterkami jak ktos sobie zaklepie
Sprowadzanie fajnych motocykli i sprzedawanie z zyskiem to moje marzenie :) bedzie kasa to napewno sie w to wkręcę. Miejsce gdzie trzymac te motocykle jest jakby co ;) Ja moge chetnie zaoferowac pomoc.
jaca ja nie potzrebuje marzycieli :) ja potzrebuje partnerow biznesowych nie obrazajac cie oczywista :P
wkladu finansowego z obu stron i zaangazowania poswiecenia itp itd.......
to za ile to by poszlo:
K7 DRZ400SM
Dodatkowy Pelny Zestaw Plastikow
Pelny Arrow System
Pelna Historia Serwisowa Suzuki Dilera
Troche Carbonu tu i tam :)
2580 mls = 4160km
??????????????????????
15-16 tys, ale niech wypoiwedza sie specjalisci d.s. drz
wlasnie poczekajmy na opinie bo drz'ta czeka na nowego wlasciciela......
a powiedz mi czy masz jakaś Husqvarnę SM 450R bo może bym był zainteresowany :cool:
Ooo widze Socho grubo idziesz:P
W Sochawczewie są jakies sm?
Kiedyś widziałem u mnie na miescie żołtą drz od was , ale strasznie marnie to chodziło wydech chyba seryjny bo sobie tak cichutko prykał , no i motocyklista jechał strasznie defensywnie może dlatego że miał plecaczek ;)
a powiedz mi czy masz jakaś Husqvarnę SM 450R bo może bym był zainteresowany :cool:
dla chcacego nic trudnego mozna za jakims Huskim zapuscic zurawia :P
Ooo widze Socho grubo idziesz:P
W Sochawczewie są jakies sm?
Kiedyś widziałem u mnie na miescie żołtą drz od was , ale strasznie marnie to chodziło wydech chyba seryjny bo sobie tak cichutko prykał , no i motocyklista jechał strasznie defensywnie może dlatego że miał plecaczek ;)
jest KTM LC4 640 supermoto :)
podobno macie KTMy tam tanie bo anglicy uwazaje je za gowno, a wiem to bo duzo ludzi od ktorych kupuje motocykle sprowadza z UK i maja je w niezlych cenach... znajdz jakis starszy rocznik SM KTMa bo u nas schodza jak cieple buleczki wiem co mowie, polak uwaza oOoO KTM to musi byc rakieta best of the best, Husqvarna? przeciez to kosiarki robi...
KTM tanie sa ? zalezy co i w jakim stanie Angole sie nie znaja dla nich scigacz szczyt marzen !!!!!
a wiadomo co jest dobre SUPERMOTO
KTM tanie sa ? zalezy co i w jakim stanie Angole sie nie znaja dla nich scigacz szczyt marzen !!!!!
a wiadomo co jest dobre SUPERMOTO
wiadomo ze supermoto:)
ścigacz marzenie nie tylko u nich... Polacy tez preferują plastiki ale tez turystyki.
ja niewiem jaka frajda z jazdy gdzie za przeproszeniem jaja masz caly czas na baku a sutki poleruja kiere....... no ale krolow blinku i blichtru nie brakuje nigdzie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Wkrotce do sprzedania 2007 450crf SM :D
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 78 zapytań