Temat: [S] KTM EXC-R 450 Six Days, zarejestrowany! (na brudasach)
Siema,
Z bólem serca ale niestety jestem zmuszony sprzedać swojego KTMa EXC-R 450 SixDays.
Powód banalny - tydzień temu kupiłem dużego Adventure'a! :)
Z uwagi na charakter pracy, cierpię na permanentny deficyt wolnego czasu, więc nawet jednym nie mogę jeździć tak często i dużo jak bym chciał...
Poza tym, gdybym zostawił oba, żona pewnie kazała by mi zamieszkać w garażu!? ;)
Do rzeczy!
Motocykl to model z 2008 roku ale wyprodukowany w 2007 roku.
Jest to wersja Six Days i posiada kilka przydatnych drobiazgów, których próżno szukać w "zwykłej" wersji:
- osłona pod silnik
- hand bary
- PHDS
- kute półki
- wentylator chłodnicy
- odpowietrzniki lag
- aluminiowa osłona zębatki
Mam go od nieco ponad roku. Kupiłem od pierwszego właściciela, z pewnych rąk(dzięki uprzejmości kolegi).
Przebieg w obecnej chwili to ok. 8900km i 235mh - oryginalny, nie kombinowany i udokumentowany(zarówno poprzedni właściciel jak i ja, skrupulatnie notowaliśmy i dokumentowaliśmy wszelkie czynności serwisowe).
KTM nosi normalne ślady użytkowania ale jak widać na zdjęciach nie jest to egzemplarz zmęczony życiem.
Okleina i plastiki dalej oryginał!
Cena to 15 900zł ale oczywiście dla konkretnego i zdecydowanego kupca możliwie jakieś drobne negocjacje...
Nieco więcej informacji znajdziecie w mojej aukcji na allegro:
[url]http://allegro.pl/ktm-exc-450-six-days-2008-zarejestrowany-w-pl-i4163597101.html[/url]
Dodatkowych informacji udzielę telefonicznie lub osobiście.
mój numer to 601 909 jeden cztery dziwięć.
Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle