1

Temat: [S] Husqvarna SM610 2008

Bry,

Kolejny sezon i kolejna przymiarka do sprzedaży Huski :D W sumie to najchętniej bym ją zostawił ale to brat jest w większości właścicielem moto i już mnie dość mocno ciśnie żeby ją pogonić i kupić coś bardziej w trasy.

Coś o moto.

Rocznik 2008 czyli wersja na wtrysku. W moim posiadaniu od przebiegu 3500km w chwili obecnej jest 13000km. Dowodem na oryginalność przebiegu są jeszcze ori klocki oraz napęd, fabryczne opony też gdzieś jeszcze leżą. Obecnie stoi na Mutantach, przód raczej do końca sezonu bo ma już 4 lata a tył w zależności od stylu jazdy, ma przejechane z 700km.

W moto planuję zrobić mały serwis ale najwcześniej czas znajdę pewnie dopiero w weekend majowy.

- Regulacja luzów zaworowych
- Wymiana płynów od A do Z
- Wymiana łożysk główki ramy

Łożyska, olej itp dorzucam do moto.

Na razie nigdzie nie wystawiam ze względu na planowany serwis. Cenił będę 13k ale bez owijania w bawełnę 12k to cena ostateczna nie podlegająca negocjacji bez względu czy przed czy po serwisie.

Fotki już trochę stare ale nie było od tamtej pory żadnej aktualizacji wyglądu :D

[url]http://bikepics.com/members/landryss25/08sm610s/[/url]

Może coś nowego się pstryknie w weekend :)

Mój tel: 783 224 605

2

Odp: [S] Husqvarna SM610 2008

Moto po serwisie, przygotowane do latania i nie wnikania :)

[url]http://olx.pl/oferta/husqvarna-sm-610-i-e-2008r-lc4-drz-smc-CID5-ID5KOV7.html#2215bc9791[/url]

Fotek nie było czasu zrobić bo trzeba było jeździć :D

3

Siemasz
Ile machina ma nabite mocy w dowodzie ?

4

Teraz ma 360kw :D Powinno być 36 ale w WK się jebnęli z zerem i nie nosiłem na poprawkę. Przy przerejestrowaniu da radę to poprawić.

5

Aaa to pupa zbita :-(  potrzebuję żeby maiła wbite max 35 kW - jebane prawko a2... Chodz zdawałem normalne A... Ide zabić urzędników !
Tak, że odpadam :-\  tak btw.  Masz wersję z wtryskiem. Czytałem troche o niej głównie na amerykańskich forach gdzie robi furore.
Podobno ta z wtryskiem jest troche bardziej spokojna :-D  ale spalanie wachy fajnie idzie. Piszą średnio o 5 litrach na 100 ... Na cyklu maisto/ za miastem.
Potwierdzasz to na swojim sprzęcie ?

6

Gdybym wiedział przy rejestracji jak będzie z kategoriami to bym zakombinował żeby było 35kw. Ale wtedy wszystko było pod znakiem zapytania i też nie bardzo miałem czas się orientować. W sumie to ciężko mi powiedzieć jak wychodzi spalanie bo nigdy nie wnikałem. Ale na pewno nie jest bardzo łakoma. Wychodzi pewnie 5-6l.

7

W mojej drz mam wbite 30 kw

SUZUKI RMZ 450

8

Poszło PW