Odp: GoPro
Zamienniki polecam, wiele tańsze a bardzo często trzymają dłużej niż oryginały. Widziałem gdzieś na YT porównania.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zamienniki polecam, wiele tańsze a bardzo często trzymają dłużej niż oryginały. Widziałem gdzieś na YT porównania.
A jakiś konkretny model? Nie chciałbym kupować w ciemno.
A jakiś konkretny model? Nie chciałbym kupować w ciemno.
Ja mam firmy newell czy jakoś tak, trzymają tyle co oryginały :)
Za granicą wszyscy chwalą Wasabi, że trzymają dużo lepiej od oryginalnych ale u nas niedostępne z tego co patrzyłem.
korzysta ktoś z contour+2 ?
Tak, ja. Swoja drogą będę miał ją na sell.
Tak, ja. Swoja drogą będę miał ją na sell.
zadowolony jesteś? jak wieczorami się sprawdza?
Ostatnio mam styczność z kamerą Sony i jak dla mnie Hero 3 Black + kręci o wiele lepiej ostrość kolory ,stabilizacja
Kamerka chyba stworzona do kasków motocyklowych( mam na myśli dopasownie). Jeśli chodzi o jakość to wypada lepiej w porówniu z GoPro ale 2 wersja ( najlepsza opcja - nie orientuję sie w nich ) jest lepsza np. Przy przystosownaiu do swiatła nowego jak naprzykład z tunleu dajesz na światło to szybko się dopasowje. Gopro podobno troche to zajmuje.
Jeśli chodzi o noc - to zapomnij jest to jedyna słaba strona ( dosłownie jedyna) tej kamerki. Przy braku światła praktycznie nic nie widać, latarnie na ulicy trochę pomagają ale szału nie ma - piszac krótko jest słabo. Można to jakoś ustawić w kamerce lub pozniej materiał rozjasnic w programie ale efekt nie bedzie szałowy.
Edit.
No i oczywiście zaje.isty przycisk ,, przesowka,, dzieki której nawet w rekawicach tytanowych i z zamotowana kamerka na kasku mozesz ja w 1 sekunde on/off :-D
Ostatnio mam styczność z kamerą Sony i jak dla mnie Hero 3 Black + kręci o wiele lepiej ostrość kolory ,stabilizacja
Mówisz o hdras10/15/30 czy 100?
Jutro się dowiem dokładnie ale wiem że jest to raczej nowsza wersja niedawno kupiona kamera .
I mam porównanie bo składam z tych kamer filmiki
Czekam na info, 10/15 pasują moim zdaniem miedzy gp2 a gp3, reszt nie miałem w łapskach, 100 jest dość nowa, czekam na jakieś recenzję, porównanie z wiarygodnego źródła.
[url]http://m.allegro.pl/twoj-iphone-5-jako-ekstremalna-kamera-gopro-hero-3-i4164621741.html[/url]
Ktos moze ma? Jakies opinie itd
Panowie, poszukuje kamerki do 150 zl, na go pro musze troche jeszcze pozbierac, ale przygody mozna juz uwieczniac, moze ktos cos dobrego poleci, najlepiej na kask i wytrzymala bateria
...poszukuje kamerki do 150 zl, dobrego poleci, najlepiej na kask i wytrzymala bateria
-Jedyna opcja to : " Kodak ZXx" -nie jest to nowość, ale można coś pokręcić -szukaj ZX5 lub ZX6
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 57 zapytań