Odp: I runda Bydgoszcz (26.04.2014)
Dzięki za super atmosferę i wspólne latanie :) Mam nagrane chyba wszystkie wyścigi w obu klasach z góry od kolegi Alberta, jak się ogarnę i wypakuję sprzęt to wstawię co nieco ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda Bydgoszcz (26.04.2014)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki za super atmosferę i wspólne latanie :) Mam nagrane chyba wszystkie wyścigi w obu klasach z góry od kolegi Alberta, jak się ogarnę i wypakuję sprzęt to wstawię co nieco ;)
Runda bardzo udana, pogoda troche w kratke ale jazda na slicku podczac deszczu to dobre doswiadczenie :) rowniez czekam na jakies fotorelacje pozdro
Wuju, gratulacje!!! Świetny początek sezonu, zimowa praca nie poszła na marne. Trochę jestem zawiedziony brakiem obecności Waszego teamu na "biesiadzie" w piątkowy wieczorek... Mam nadzieje ze sie zrehabilitujesz na kolejnej rundzie.
[url]http://youtu.be/kQ92G9SMNZg[/url]
starałem się jak mogłem. Enjoy.
Świetny filmik. Dzięki wielkie ! :)
Wisnia na koniec najlepszy :d
Super film następnym razem na dotyk będą paliły moje sprzęty :]
Wisnia na koniec najlepszy :d
Rozrusznik, rozrusznik, rozrusznik... Wolał bym zrezygnować z antyhoppingu niz z rozrusznika. Myśle ze Pączek tez tak uważa;-)))
Wiśnia,ale nie ciskaj nimi o glebe ;-)
Plus za nie używanie słów powszechnie uznanych jako niecenzuralne :D
Było świetnie! Jak widać po filmiku, warto było się przejechać chociaż pokibicować. Szacun Niwy za filmik. Postaram się niebawem wrzucić foty od koleżanki.
Rewelka filmik.
kręcone z łapy i z jednego miejsca.. więc i tym bardziej się ciesze że coś wyszło. A potem mi bateria padła, klasyka.
Postaram się być obecny na kolejnej rundzie aby też coś skręcić.
PS: przykre jest to że kibiców było chyba mniej niż zawodników :/ nie spodziewałem się tak niskiej frekwencji ...
[url]http://wyniki.motoresults.pl/?t=Supermoto&r=2014&REAL=1&lang=pl[/url] oficjalne wyniki z zawodów można tez przejrzeć dokladnie czasy okrazenie itp.
kręcone z łapy i z jednego miejsca.. więc i tym bardziej się ciesze że coś wyszło. A potem mi bateria padła, klasyka.
Postaram się być obecny na kolejnej rundzie aby też coś skręcić.
PS: przykre jest to że kibiców było chyba mniej niż zawodników :/ nie spodziewałem się tak niskiej frekwencji ...
Puchar też możesz nagrać, nikt się nie obrazi :P
Jak odczytać przebieg okrążeń z linka wyżej? :P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda Bydgoszcz (26.04.2014)
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 83 zapytań