Temat: Sprzedam Aprilię SX 125
Witam, mam dziś na sprzedanie świetny motocykl - Aprilię SX 125. Jedyna w swoim rodzaju. Tego typu egzemplarz jest praktycznie niedostępny, jestem jednym z 4 posiadaczy w Polsce. Proszę nie przerazić się rzadkością tego motocykla. Silnik dzieli ona ze swoją siostrą, Aprilią RS125, więc z dostępnością części zamiennych nie ma problemu!
Motocykl został sprowadzony z Francji przez poprzedniego właściciela w lipcu ubiegłego roku z przebiegiem 9000km, sprzedał go przejeżdzając nią 200 km gdyż nie posiadał uprawnień. Zrobiłem nią w Polsce 1,3 tys km. Aktualnie motocykl ma przejechane 10500km. Silnik jest w stanie idealnym, pali na strzał i idealnie trzyma obroty. Jest 100% oryginalny!!! Motocykl wygląda jak nowy, co dowodzi, że przebieg to nie wszystko. Dbałem o niego jak tylko mogłem, poprzedni właściciel również, ponieważ to właśnie jej stan podczas zakupu zdecydował o tym, że kupiłem tę a nie inną :) Jestem pewny, że przyszły nabywca bedzie zadowolony.
Gdy kupowałem motocykl, był on na wszystkich oryginalnych cześciach, jak z fabryki, z wyjątkiem przedniej opony która została wymieniona na nowiuteńką Pirelli. Ponadto w momencie kupna motocykl był w pełni zablokowany, co świadczy o jego 'grzecznym' użytkowaniu. Rozblokowywałem go osobiście, ponieważ lubię wiedzieć czym jeżdzę. Poza rozblokowaniem, w okresie zimowym zostały wymienione klocki przód + tył, olej w skrzyni biegów , płyn chłodniczy oraz hamulcowy, kompletny napęd oraz manetki. Dodam, że zakup zaworu wydechowego to koszt rzędu 1000zł. Na części posiadam faktury. Każda część jest oryginalna i posiada wybity numer VIN, co gwarantuje bezwypadkową historię tego sprzętu. Jak na stosunkowo niewielką pojemność osiągi są wręcz oszałamiające, z pierwszego i drugiego biegu sama 'wstaje' na koło, 0-100km/h w czasie 6 sekund, prędkość maksymalna w granicach 140km/h. To wszystko przy spalaniu na poziomie 5-6 litrów oraz pięknym dzwięku dwupaku! Zarejstrowany na kat. A1
Sprzedaję, gdyż chcę przesiąść się na coś większego. Cena podlega negocjacji na miejscu. Zainteresowanych proszę o kontakt po godzinie 15 :) Istnieje możliwość nagrania filmu oraz przesłania większej ilości zdjęć :)
NUMER KONTAKTOWY - 513 260 444, odpisuje na sms!
[url]http://pokazywarka.pl/idnulr/[/url] Link do galerii, gdyż nie mogłem wgrać zdjeć tutaj.