Temat: Kupię supermoto
Jak w temacie kupię supermoto z dobrym kopem do 10tys jak najbliżej warmińsko mazurskiego. Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię supermoto
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie kupię supermoto z dobrym kopem do 10tys jak najbliżej warmińsko mazurskiego. Pozdrawiam
Nikt nic, taka bieda czy przedział cenowy kulawy?
Nikt nic, taka bieda czy przedział cenowy kulawy?
przedział nie najgorszy ale jak dozbierasz z 2k będziesz miał więcej maszyn do wyboru... zapewne kto sprzedać miał to sprzedał reszta już lata...
Jak będzie warto, to może coś się wyskrobie. No właśnie sezon już ruszył i może być ciężko.
Jak będzie warto, to może coś się wyskrobie. No właśnie sezon już ruszył i może być ciężko.
nie napalaj się tylko na maszynę...
No prosta sprawa kolego, żadnego napalania się, jestem strasznie upierdliwy przy kupnie i zawsze przy oględzinach mam kogoś ze sobą.
No prosta sprawa kolego, żadnego napalania się, jestem strasznie upierdliwy przy kupnie i zawsze przy oględzinach mam kogoś ze sobą.
Dobrze się zareklamowałeś, teraz na pewno nikt się nie zgłosi ;-)
Jak ktoś będzie pewny swego sprzęta, to niczego się nie będzie bał. Właśnie od takich ziomków czekam na propozycje.
Jak dozbierasz zglos sie do mnie pozdr
Konkrety kolego, co masz za sprzęt i jaka cena, bo zbierać to można i można jak się nie wie ile kosztuje maszyna.
Ponawiam temat. Kupię ttr z zrozruchałką w zajebistym stanie, pilne!
up!
Kupię również xtx660 dobrym stanie.
żadnego napalania się
Dzisiaj 03:03:03
Ponawiam temat. Kupię ttr z zrozruchałką w zajebistym stanie, pilne!
Dzisiaj 11:13:37
up!
Dzisiaj 20:27:48
Kupię również xtx660 dobrym stanie.
Sorry ale musiałem :D
ttr nie ma rozruchalki bedziesz musial kopajsowac
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię supermoto
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 74 zapytań