1

Temat: LC4e SM (2002) wydech

Witam

Szukam jakiegos wydechu do siebie, nie musi byc kompletny, moze byc sama pucha, moze byc uzywany. Jedyne co znajduje to do modeli od 2003. Moze ktos pomoze w temacie, jakas firma, model, link? Albo ktos sprzeda tanio:)

SMCR Wings

2

Odp: LC4e SM (2002) wydech

Kup cokolwiek aby owalnego żeby nie wadziło o koło.

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

3

zawsze wygodniej jak nic nie trzeba przerabiac, ale chyba zrobie jak mowisz bo ciezko cos znalesc

SMCR Wings

4

U siebie mam komin sxc competition fajny wydech, lekki, tylko nity strzelają i raz na jakiś czas trzeba nitować...
Mam też ori od 640tki, jak byś chciał to może byśmy się dogadali :)

KTM LC4 SM/Enduro

5

Jako ze nadal nic nie kupilem, nie moge znalesc nic konkretnie do lc4...

Czy tłumik przelotowy o srednicy dolotu takiej jak mam w LC4 (NIE HF), ale przeznaczony do innego motocykla bedzie roznil sie czyms od takiego do LC4? Czy wazna jest tez dlugosc lub cos innego? I czy przelot detykowany do sporta tez sie nada, czy jest jakas roznica?

Kolejne pytanie to w ktorym miejscu co zmierzyc lub sprawdzic?

Moze ktos jest w stanie pomoc z doborem lub napisac co ma u siebie i czy trzeba bylo cos przerabiac...

SMCR Wings

6

Ja do swojego LC4 kupiłem wydech MIVV CARBON dedykowany do kawasaki Z750. Średnica jeżeli dobrze pamiętam to 56 mm. Musisz sprawdzić. U mnie wszystko pasowało, tyle, że musiałem przespawać kawałek zagiętej rury ze starego, oryginalnego wydechu do nowego.