Temat: Hasła zabezpieczające forum
Witam
Czy tylko ja mam problem z ich wpisywaniem??
Cały czas zachowuje sie to tak jak bym źle wpisał hasło, musze wpisać 20 razy aż w końcu przychodzi hasło "supermoto" i wtedy dopiero wrzuca post. Pozdrawiam :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » Hasła zabezpieczające forum
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Czy tylko ja mam problem z ich wpisywaniem??
Cały czas zachowuje sie to tak jak bym źle wpisał hasło, musze wpisać 20 razy aż w końcu przychodzi hasło "supermoto" i wtedy dopiero wrzuca post. Pozdrawiam :)
Ostatnio miałem to samo. Pytalo o producenta zielonych motocykli, potem coś tam i dopiero jak kazalo literki wypierdzielić zeby wyszło supermoto to zatrybiło.
edit.
teraz mialem inne słowo niz supermoto i dziala za 1. razem :)
Panowie kto jest odpowiedzialny za sprawy techniczne forum ?? Jak żyć Panie moderatorze jak żyć ?? Próbowałem napisać nowy temat w dziale garaż i bez powodzenia, mimo wpisywania poprawnych odpowiedzi na idiotyczne pytania, dalej nie można wysłać postu, czy ktoś coś może z tym zrobić ??
To zależy od humoru strony. Czasami za pierwszym przepuści a czasami można wpisywać do usranej śmierci...
Nie ma administratora forum. Zniknal.
No ku*wica zaraz mnie strzeli z tym szajsem :/
Panowie trzeba coś z tym trzeba zrobić bo nie idzie posta wysłać.
no trzeba, ostatnio po 9 razie wpisałem "ch*j" i przeszło :D
Aż sam musiałem wypróbować: kazało wpisać XSUPERMOTOX bez X.
Wpisałem "ch*j" i przeszło za pierwszym podejściem :DDD
Za dużo odwiedzać stron 18+
Później macie jakieś syfy na kompie:D
Nie bangla od dawna, ratuj ktos bo aż nie chce sie pisać.
PS. Problem występuje i na kompie i na iPhonie więc kwestia stron "gołe baby.pl" nie gra tu chyba roli.
PS2. Ch*j i odrazu działa;-)
Ja pierdole, 18 razy musze wpisywać odpowiedzi na te debilne pytania przed wysłaniem posta... Co jest do uja pana????
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » Hasła zabezpieczające forum
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 75 zapytań