16

Odp: [S] Komplet opon supermoto

Dla sprostowania Panowie  [url]http://forum.supermoto.pl/topic16081-zasady-panujace-w-dziale-gielda.html[/url] odnośnie rózniicy

Punkt 6
"GIEŁDA służy do okazjonalnej sprzedaży niepotrzebnych gratów. Nie jest to miejsce na ogłoszenia komercyjne"

Niestety ale 40szt od helmuta łapie się już pod komrecje, wiem zasady panujące w giełdzie wiele osób widzi pierwszy raz ale są tam od dawan...

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

17

Teraz Czarny widzisz jaka roznica :-)

Husqy SMR-R 450

18

hermes napisał/a:

Punkt 6
"GIEŁDA służy do okazjonalnej sprzedaży niepotrzebnych gratów. Nie jest to miejsce na ogłoszenia komercyjne"

Jak się szuka to się znajdzie paragraf.
Szkoda, że wyskakujesz z tym dopiero teraz a nie w temacie juraasa, ucieło by to jazde po nim i zapobiegło temu offtopowi.

19 Ostatnio edytowany przez JERY (2014-04-14 14:40:59)

Stane po stronie jurasa. Nie zostal zjechany za naruszenie zasad regulaminu dotyczacych dzialu gielda, tylko za sprzedawanie "smierci" bo i takie okreslenie tam widzialem. Stara opona, to stara opona. Niezaleznie od okolicznosci, osoby, ilosci itd itp.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

20 Ostatnio edytowany przez czarnysm610 (2014-04-14 15:52:01)

Własnie. Odnosnie tych komercyjnych ogloszen to czesto sa na forum oglaszaja sie ludzie ktorzy sa userami a jednoczesnie handluja  olejami  itd i nikt sie nie czepia bo kazdy jak ma okazje kupic cos taniej to kupuje, mi chodzi tylko o to ze chlopak zostal zmieszany z blotem ze chlam  itd itp, a teraz nagle takie oponki sa spoko bo moze do stuntu ktos bedzie chcial, a na jurasa paragrafy tylko szukane, chlopaki o co tu chodzi? hacker czlowiek o duzej wiedzy i powazaniu na forum to kazdy za nim stoi i szuka zeby usprawiedliwic a jurasa z blotem. Równi i równiejsi? Przepraszam za offf ale na forum ostatnio coraz gorzej sie dzieje, moto patryka1533 sam polecalem komus nowemu na forum co szukal takiego moto a tu znowu bęc rama krzywa, ktos tam komus poleca moto bo moto kolegi- okazuje sie szmelc.. Noż Ku*rwa..

525 EXC

21

Witam, sprzedawałem oponę do enduro (używaną) i oczywiście pojawiły się głosy że to szmelc i kapeć!!!! Oczywiście oponę sprzedałem jednemu z forumowiczu, kolega jeździ i jest zadowolony. Po co takie głupie komentarze i nakręcanie jeden drugiego jeśli ktoś chce to niech kupuje to jego wybór i jego pieniądze.Dodam tylko że opone sprzedałem za 60 zł z przesyłką. Z dot-em 12r XD

22

kończąc offa.

kakarotto - nie wszystko jestem/jesteśmy w stanie dostrzec staramy się jeśli coś umknie to z góry przepraszam, temat jurasa i szydery zakończony przez zamknięcie go dla zachowani porządku i zakończenia wiecznego offffa....

Zapewne i ten temat zostanie za chwilę zamknięty z ww.powodu bo o sprawie DoTÓW to jak o życiu można by kilka tomów napisać...dla jednego skarb dla innego szmelc. Do każdego tematu podchodzimy elastycznie jednak nie jesteśmy w stanie uszczęśliwić wszystkich... taki urok demokracji. Wzajemne nakręcanie jeden drugiego zaczepia o przedszkole i nie jest nikomu potrzebne - starajmy się szanować i zachować zasadę nie jestem zainteresowany nie komentuje nie kupuje.

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

23

hacker33 napisał/a:

Po primo czy ja go tak nazwałem?
Czy jak go w tamtym temacie jakkolwiek nazwałem?
Czy ja mu zabroniłem sprzedaży tych opon?
A może zamknąłem mu temat?
Już wiem został przeze mnie zbanowany!?

Już dwa razy sprzedałem takie opony osobie która lata w stuncie i potrzebowała kapcie do spalenia.

Wyśmiewasz ,piszesz dziwne komentarze w moja stronę a z 40 opon mialem tylko 3 które mialy 10 lat i sprzedałem je po 40 zl . Wszystkie opony byly przechowywane w  magazynach , nie leżały na sniegu itp .. Wiec w czym one są gorsze od twoich ? Ja rozumiem ,ze polowa jak i nie wiecej posiada tutaj same wyczyny i motocykle warte powyżej rocznej pensji przeciętnego Polaka ale czy to powod do takiego opier*alania ? , Nie każdy ma tyle forsy ,żeby co rok czy dwa kupić nowe opony za 1-2k . Sory ale denerwuje mnie takie cos . Sory za Off .

JERY napisał/a:

Stane po stronie jurasa. Nie zostal zjechany za naruszenie zasad regulaminu dotyczacych dzialu gielda, tylko za sprzedawanie "smierci" bo i takie okreslenie tam widzialem. Stara opona, to stara opona. Niezaleznie od okolicznosci, osoby, ilosci itd itp.

Dzięki ;)

evolution09x, dnia 27 Maj 2013 - 17:20, napisał:
Nie wiem nawet co to tłok.

Stań przed dużym lustrem, rozepnij rozpór, odchyl nieco nachy i patrz uważnie... to jest tłok... cylinder wygląda inaczej i bywa przeważnie noszony pod spódnicami... :)

24

jurass sorki ale chyba Ty nie wiesz co się do Ciebie pisze!

A po co ktoś ma wymieniać swoją starą oponą na inną starą oponę?
Żeby zobaczyć co lepiej trzyma - 5 letni michelin czy 8 letni Bridgestone?

To jest mój komentarz. Weź powiedz mi do kogo on bije? I czego on się tyczy?
Chyba, że nie umiesz czytać.
Skończ w końcu na mnie wchodzić bo zacznę traktować to bardziej osobiście.
Jak nie rozumiesz mojego komentarza to Ci go wyjaśnię bo z analizowania tekstu to w szkole chyba miałeś dwóje na szynach.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

25

Takie teksty to do gimbazy ;) , to powiedz mi w jakim celu pisałeś ten  komentarz ? Bo skoro on do mnie nie "bije" to wytłumacz mi po uj ? ?

Stań przed dużym lustrem, rozepnij rozpór, odchyl nieco nachy i patrz uważnie... to jest tłok... cylinder wygląda inaczej i bywa przeważnie noszony pod spódnicami... :)

26

juraas napisał/a:

Takie teksty to do gimbazy ;)

Czyli dobrze trafiłem.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

27

Dobra koncze tą glupia dyskusje .. Ty czlowieku jestes niereformowalny . Powodzenia w życiu życzę .

28

Widzę, że jednak jest problem ze zrozumieniem.
Mój komentarz był do osób które kupują takie opony a nie do Ciebie.
Zadałem w nim pytanie po co ktoś wymienia starą oponę na inną starszą?
Michelin jako super opona będzie starsza lepsza od młodszego gorszego Bridgestona?
Ty natomiast piszesz, że Ciebie obraziłem. Nic takiego nie zrobiłem.
Nie ma w moim komentarzu ani jednego słowa które tyczy się bezpośrednio Ciebie lub tego, że masz takich opon nie sprzedawać.
Ty natomiast obrażasz mnie, wyśmiewasz moją ofertę, moje opony i jesteś wulgarny.
Za to mógłbym Tobie postawić bana (nad czym cały czas się zastanawiam).
Jeżeli nadal Ty oraz inni nie widzicie różnicy to jest mi z tego powodu bardzo przykro.

Jeszcze raz mój komentarz i twój:

hacker33 napisał/a:

A po co ktoś ma wymieniać swoją starą oponą na inną starą oponę?
Żeby zobaczyć co lepiej trzyma - 5 letni michelin czy 8 letni Bridgestone?

juraas napisał/a:

Wyśmiewasz sie z moich pięcio i ośmio letnich opon a sam sprzedajesz 10 letnie ?! , chyba cos ci sie po*ebało ...

Tutaj przestroga również do innych. Za nim coś napiszecie obraźliwego do innych przemyślcie to 2 razy.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD