Odp: CRF 450R 08' barszcz91
Popieram lampa nie pasuje .
Albo zrób coś by była bliżej bardziej dolegała
www.youtube.com/JG53Pogo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 450R 08' barszcz91
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Popieram lampa nie pasuje .
Albo zrób coś by była bliżej bardziej dolegała
Z tym gaźnikiem to może być problem. Z tego co pamiętam to faktycznie serwis nie przewiduje wymiany. Pozostaje "wylanie" sobie własnej uszczelki ze szczeliwa poliuretanowego.
lampy nie dam bliżej bo jest moduł na samej główce ramy i amor skrętu
Przerabiam właśnie też temat z przednią lampą w swojej R-ce. Nawet gdybyś posiadał oryginalny kompletny reflektor od X-a, to i tak moduł będzie przeszkadzał przy skręcaniu. W X-ie jest on po prostu w innym miejscu.
Dlatego ja zastanawiałem sie nad umiejscowieniem go tez w innym miejscu niż na przodzie główki ramy.
Ogarniasz części ze Stanów ? Chętnie bym kupił taki oryginalny reflektor od CRF X. Tylko że w Polsce to koszt rzędu 1000 zł, w USA bodajże coś koło 400 ;)
z tą lampą to nie wiem ona jest mi na ostatnim miejscu modułu nie ma co przenosić bo jest amortyzator skrętu który będzie przeszkadzać. Raz tam załatwiłem zaworki ze stanów okazyjnie a tak to nic nie importuje.
nowe sprzęgło
jak na razie kosz, docisk tarczki a gumki lecą ze Szwecji bo nigdzie w PL nie ma
Gumek nie masz w zestawie? Ja jak brałem kosz proxa do CRF to były w komplecie.
no nie wiem dlaczego ale już nie ma w zestawie ale zamówiłem hinson'a powinno być ok
Dobra czas na przymiarki do kół supermoto jakie koła waszym zdaniem pasują do mojej crf
chodzi o kolor kół obręczy
najbardziej myślałem o złotym kolorze
co o tym myślicie?
Co do modulu to zajelo mi to 5min zeby go przeniesc. Ja osobiscie razem z "widelkami" przykrecilem go do lampy na jedna srubke.
Co do kol zlote albo czarne!
Zlote są kozackie
Zamontowanie modułu na lampie spowoduje, że jego przewody będą spracowały na zginanie i istnieje dosyć duże prawdopodobieństwo, że zaczną pękać.
moduł zostawię tam gdzie go fabryka zamontowała a nie że go gdzieś przestawię i będą albo za długie kable lub za krótkie ta lampa jest chińska i ma w środku odblask długi który czepia o moduł, na razie musi lampa tak wystawać w przyszłości zakupie jakiegoś polisport'a lub oryginał od wersji X
a jeszcze spytam jak robicie hamulce to od czegoś dopasowujecie np od cbr zacisk hamulcowy czy najlepiej dedykowane do tego modelu pod supermoto?
Polisport też chaczy ale minimalnie i to mi nie przeszkadza. Ale za to świeci w kosmos. Na necie widziałem że ludzie przerabiają uchwyty, ja dałem dłuższą śrubkę od regulacji.
co sądzicie o tych kołach ? [url]http://allegro.pl/kola-supermoto-honda-crf-250-450-i4376297530.html[/url] za taka cene chyba nawet do piaskowania się opłaca?
Tarcza z przodu chyba seryjna jak w crossowej wersji, więc jak będziesz chciał jakąś 320 mm i akcesoryjny zacisk to trzeba będzie oprócz zakupu kół trochę jeszcze wydać. Ale szczerze gdybym nie miał jeszcze kół do swojej Hondziny, pewnie bym się na te skusił.
Do supermoto przydały by się jakieś lepsze hamulce,nawet sama tarczy już by coś dała.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 450R 08' barszcz91
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 79 zapytań