1

Temat: [S] KTM 560 SMR zarejestrowany

Cześć,

Sprzedam SMRa 2006 sprowadzonego jakiś czas temu z Anglii od znajomego Angola. Był jedynym właścicielem od nowości. We wrześniu zeszłego roku silnik został całkowicie odbudowany. Wymienione zostało wszystko. Wszystkie części kupowane w KTM. Wywalił 2200 funta. Motocykl od tamtego czasu przejechał jakieś 5-6 mth, bo angol już się nie ścigał, a ja wsiadłem na niego 2 razy na chwilę. Kat zapierdala jak wściekły. Jest założony rozrusznik, ale nie ma aku. Anglik wspominał, że nie działa poprawnie, ale jest to jakaś nieduża pierdoła do wymiany. Miał zostać dla mnie, ale czas nie pozwala na wykorzystanie smra odpowiednio. W motocyklu wszystko się zgadza, pracuje jak należy. Na przodzie deszczówka w bdb stanie, tył raczej do wymiany. Napęd, tarcze, klocki bdb. Motocykl do rejestracji w PL, czekam jedynie na dowód rejestracyjny z angielskiego urzędu komunikacji z moim nazwiskiem. W ciągu 2 tygodni dotrze.

Cena 15 999 zł ew wymiana na 525 z rfsem supermoto zarejestrowanego ze światłami + dopłata dla mnie.

Smr do obejrzenia w Miłoszycach, 30 km od Wrocławia.

[url]http://zapodaj.net/6cffef61381e5.jpg.html[/url]

400 exc :(