Odp: Zawody 2014
Chciałbym zarezerwować na sezon 2013
załatwione czyli w tym sezonie numery wolne :)
ja pp 50 oczywiście w bieżącym sezonie 2014
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2014
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chciałbym zarezerwować na sezon 2013
manio napisał/a:Chciałbym zarezerwować na sezon 2013
Łeee... To 2013 juz sie skończył? Fakt... Szczęśliwi czasu nie liczą ale niech będzie na 2014 tez poproszę;-)
REZERWACJA # 55 i # 13 w MP
Niestety Panowie w Bydgoszczy moja krowiasta DR się nie pościga jeszcze bo nie będzie gotowa :( Nadal nie wróciła do mnie głowica z roboty, z tego co się dowiedziałem będzie dobrze jak dotrze w środę. A niestety w tydzień nie złoże tego do kupy i nie dotre moto tym bardziej że głowica dostała większe zawory przy okazji i trzeba posprawdzać luzy między nimi a nowym wyższym tłokiem. Do 7.06 w Toruniu już będzie gotowa na 100% więc tam już ją przetestuje:) Może się uda wziąć udział w tych mistrzostwach małopolski 24-25 maj również. W każdym bądź razie w Bydgoszczy będę widzem :)
Ja PP 444
Temat klasy amator zamkniety, niestety moto kupiłem 6 dni przed zawodami i wjechałem tylko na trening. Są jeszcze szanse na start w tej klasie?? Z pewnoscią musze troche popracować nad moto i w szczególnosci nad sobą, ale myśle ze na pierwszy start amator to lepsze miejsce niz PP :)
Zobaczymy jaka bedzie frekfencja w Toruniu. Jezeli taka jak w Bydgoszczy to mysle ze klasa ulegnie zamknieciu. A wszyscy chetni nadal beda walic konia zza klawiatury ze wystartuja!!!
Dobra ktoś wie jak opłacić licencje za 2014 - chodzi mi o wysokość składki czy dobrze rozumuję poniżej?
przedłużenie do 30.06.2014 100zł + przedłużenie od 1.07.2014 50zł + wkład własny NNW 55zł = 205zł
100a chyba o ile pamietam, a z pełnym NNW 150 czy 155. Jakoś tak.
Panowie mam pytanie, planuje jechać w koszalinie, ale nie wiem co z numerem startowym. Może on sie pokrywać z kimś z MP lub PP??
Musze go wcześniej zgłosić czy w dzień zawodów może dopiero zostać ustalony? :)
Pozdrawiam
Na zgloszeniu podajesz numer, chyba ze chcesz wiecej placic na miejscu
426 ktoś używa?
Ok, a może ten numer sie pokrywać z kimś z MP lub PP? :)
Moze sie pokrywac ale jaki sens pozniej ponprzejsciu do PP zmieniac okleine?
Maniek, narazie nie robie całej okleiny, masz racje że nie ma to sensu ale moje pola startowe będą zwykłymi naklejkami jak narazie.
Całe zawody pochłaniają mase kasy wiec na czym sie da to oszczedzam bo jeszcze sporo rzeczy mi zostało do kupienia :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2014
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 80 zapytań