Gajos napisał/a:tabul napisał/a:Gajos napisał/a:[url]http://tablica.pl/oferta/supermoto-gas-gas-400-CID5-ID5zxyr.html#6ab4cee911[/url]
z serwisówki wynika, że interwały serwisowe jak w 450. Ktoś kojarzy ten sprzęt ? taka 400 raczej rąk nie urwie ....?
miałem 450 z 2006r. i można powiedzieć trochę więcej mocy jak w dr-z, no i prowadził się znakomicie.
no właśnie obawiam się że 400 to będzie drz tylko 10 kg lżejsze - a to jednak mało jak na moje oczekiwania ;) podjadę, przejadę się i dam znać :)
zatem tak - byłem zobaczyłem i tyle, właściciel to jakiś niepoważny typ - goniłem 150km w jedną stronę by zobaczyć moto - przez tel gość powiedział, że go nie będzie ale moto może pokazać mi teściowa - upewniłem się, czy będę mógł moto odpalić, przejechać się - odpowiedź padła TAK. No to ja w auto i jadę - na miejscu okazało się że moto mogę co najwyżej obejrzeć - bez dotykania w zasadzie, moto tak zastawione innymi gratami z włoch (lekko potłuczone ścigi i rozebrany quad), że nie było opcji nawet usiąść, pchnąć 20 cm, o zapaleniu też mogłem zapomnieć bo teściowa krzyczała - jak ją ugłaskałem to moto w sumie i tak nie zapaliło.
po 5 min wściekły zabrałem się i pojechałem.
moto faktycznie wyglądało jak malina - ale nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć - opony starocia