Odp: osłony dekli silnika DRZ
a tu wszyscy czekają
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » osłony dekli silnika DRZ
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a tu wszyscy czekają
dzwoniłem właśnie do kotlesia i okazuje się, że kolega się rozchorował (zapalenie płuc) z tego powodu osłonki będą na początku lutego. tak więc czekamy cierpliwie dalej.
Pozdro.
no to zamówienie poszło do produkcji, myślę że w pierwszej połowie lutego powinno do nas trafić. pytanie czy ktoś oprócz rodmana jest zainteresowany osłoną rozrusznika??
no to w końcu dobre wiadomości za jakiś tydzień będą do odbioru osłony, cena 90 zł za komplet. rodman jako jedyny zamówił osłonę rozrusznika za 25 zł ale jak zamówimy tego towaru więcej to będzie po 15 zł także rodman namawiaj kolegów.
pozdro
Strasznie jestem ciekaw jakości wykonania tych osłon.
ja także
Sprawdziłem sobie i nasze zamówienie do tego typa poszło w październiku, dzisiaj mamy prawie połowe marca a dekli dalej brak.
Mam nadzieje ze jakość wykonania będzie lepsza niż termin realizacji :)
no dobra gadałem z kolesiem przed chwilą mówił że ma brakuje mu jeszcze jednego kompletu i wysyła wszystkie zamówione w sumie 6 kompletów. do końca marca ma się wyrobić.
no dobra gadałem z kolesiem przed chwilą mówił że ma brakuje mu jeszcze jednego kompletu i wysyła wszystkie zamówione w sumie 6 kompletów. do końca marca ma się wyrobić.
To umowmy sie ze jak do konca marca nie wysle to ja rezygnuje bo koles sobie troche w kulki leci :rolleyes:
w końcu koleś się odezwał. ma gotowe nasze zamówienie. mam nadzieję że wszyscy są nadal zainteresowani. proszę o szybką deklarację, jeśli ktoś nie chce to też proszę o info. to jeszcze może przed świętami załatwimy sprawę. jeśli ktoś chce to odebrać i potem rozdysponować to niech się zgłosi, jeśli nie to ja odbiorę a potem w Warszawie będzie można osobiście się zgłaszać do mnie po odbiór w okolicach galerii Mokotów. do ludków z poza Warszawy wyślę pocztą.
Pozdro.
Ja jestem dalej chętny na swoje dekle ( silnik i rozrusznik), z odbiorem też nie będzie problemu
Odbiorę od bondka.
Ja jestem dalej chetny
no to jest nas juz 4 a gdzie pozostałych dwóch?, zaraz się okażę ze czekaliśmy na ten ostatni szósty komplet niepotrzebnie ;)
jeden jest z lublina i się kontaktował przez maila, a drugi to german z forum jak się nie odezwą to będę miał 2 komplety osłon na sprzedaż :D chętni już się mogą wstępnie zgłaszać.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » osłony dekli silnika DRZ
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 72 zapytań