Odp: Imprezy enduro
Raku, zdzwonimy się.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Imprezy enduro
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raku, zdzwonimy się.
Panowie, jak z tymi cross country w tym miesiącu ? Słyszałem, że odbywają się w winowie 13go kwietnia ale jak tak szukam po kalendarzach imprez to nic nie ma w tym terminie. Więc jak z tymi zawodami jest, bo startować chciałem.
[url]http://www.gasgas.opole.pl[/url] lecisz :)
O dzięki :) Regulamin dosyć prosty. A nie wiecie może jak jest z przygotowaniem motocykli ? Trzeba coś robić dodatkowego czy wyjebane ? :) Bo w sumie szukam ale nic nie znalazłem na ten temat a w regulaminie jest, że jakiś odbiór maszyn ma być.
masz nr tel (stacjonarny) 77 453 14 84 lub gg 1907924 i dzwoń. a jak nie to w poniedziałek o ile będę pamiętał mogę podjechać po pracy(mam blisko) i zapytać(choć bardzo bym nie chciał bo trasę dom-praca pokonuje na odkurzaczu i obciach straszny :) )
Ostatnio sprawdzali czy kask ma homologacje, czy zapięcie jest DD, oraz czy klamki są zakończone kulką. Jak nie to robisz kulkę z poxiliny i gotowe.
Nie mogę nikogo z ekipy namówić na star, mają wyjebane i pierdolą.
Jak kogś zdołóam przekonać to melduję się 13.
Jutro puchar Husqvarny Moherosy jadą kibicować :)
Ktoś jedzie ?
O dzięki :) Regulamin dosyć prosty. A nie wiecie może jak jest z przygotowaniem motocykli ? Trzeba coś robić dodatkowego czy wyjebane ? :) Bo w sumie szukam ale nic nie znalazłem na ten temat a w regulaminie jest, że jakiś odbiór maszyn ma być.
Bezwzglednie wymagana jest oslona kierownicy tzn na mocowanie kierownicy. Mnie i kanzasa tym zaskoczyli i musielismy sie ratowac t-shirtem/recznikiem zwinietym w rulon i zamocowanym nieodzownymi trytytkami. Reszta jak kowal napisal.
Jutro puchar Husqvarny Moherosy jadą kibicować :)
Ktoś jedzie ?
gdzie ?
I/JG53_Pogo napisał/a:Jutro puchar Husqvarny Moherosy jadą kibicować :)
Ktoś jedzie ?
gdzie ?
[url]http://enduroblog.pl/2014/03/puchar-husqvarny-cross-country-2014-swinna-poreba/[/url]
Ostatnio sprawdzali czy kask ma homologacje, czy zapięcie jest DD, oraz czy klamki są zakończone kulką. Jak nie to robisz kulkę z poxiliny i gotowe.
Nie mogę nikogo z ekipy namówić na star, mają wyjebane i pierdolą.
Jak kogś zdołóam przekonać to melduję się 13.
Bezwzglednie wymagana jest oslona kierownicy tzn na mocowanie kierownicy. Mnie i kanzasa tym zaskoczyli i musielismy sie ratowac t-shirtem/recznikiem zwinietym w rulon i zamocowanym nieodzownymi trytytkami. Reszta jak kowal napisal.
Wielkie dzięki Panowie. Kask mam z homo, DD też jest, kulki na klamkach są więc zostaje mi tylko ogarnąć gąbkę na kierownicę i gotowe! :D
Fajna imprezka się szykuje, niestety daleko ode mnie.
[url]http://www.enduro.neostrada.pl/cc-kosianka-2014.html[/url]
A na Erzberg ktoś się wybiera ?
Btw. Błażusiak wraca i startuje :D
Jaca, Daniken jak wam poszło?
Pogo, nie przeceniasz naszych umiejętności, moglibyśmy nie przeżyć Erzberg.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Imprezy enduro
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 76 zapytań