Temat: [S] Aprilia SXV 450
Siemanko,
sprzedam moją Aprile SXV 450, rok produkcji 2010, przebieg 4500km. Cena 15300zł do negocjacji.
Kontakt: 692 634 341
Wiecej info w linku:
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=4107720501[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Aprilia SXV 450
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemanko,
sprzedam moją Aprile SXV 450, rok produkcji 2010, przebieg 4500km. Cena 15300zł do negocjacji.
Kontakt: 692 634 341
Wiecej info w linku:
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=4107720501[/url]
zacny sprzęcik
Jestem zainteresowany, ale na pewno to bedzie 2010 rok produkcji, czy data pierwszej rejestracji? bo wyglada jak model 2006/2007 z innym oklejeniem. Od 2008 zrezygnowali z przycisku "ssania" na prawej kierownicy i przelozyli na airboxie. Na lewym karterze z tylu, kolo amortyzatora, musi byc numer silnika i data jego produkcji. Czy mozesz to sprawdzic i podac ten numer?
Dzieki.
Jestem zainteresowany, ale na pewno to bedzie 2010 rok produkcji, czy data pierwszej rejestracji? bo wyglada jak model 2006/2007 z innym oklejeniem. Od 2008 zrezygnowali z przycisku "ssania" na prawej kierownicy i przelozyli na airboxie. Na lewym karterze z tylu, kolo amortyzatora, musi byc numer silnika i data jego produkcji. Czy mozesz to sprawdzic i podac ten numer?
Dzieki.
2010 to rok, w ktorym moto wyjechalo z salonu Aprilli. Z VINu rok produkcji to 2007. W salonie zrobiony upgrade do nowszej wersji, czyli przede wszystkim szare uszczelnienie silnika, zmiana map zaplonu i nowe zawieszenie.
Ktory rok w dowodzie?
W dowodzie 2010, wedlug VINu 2007. Ucinajac wszelkie spekulacje, tak robią wlosi, ze rok wyjazdu z salonu jest rokiem produkcji w dowodzie.
tak robią wlosi, ze rok wyjazdu z salonu jest rokiem produkcji w dowodzie.
tak robi większość krajów europejskich. W PL data produkcji to data produkcji, tym bardziej, że kolega wyżej zauważył jakie były zmiany modelowe, a to już ważna sprawa
Nieaktualne.
Można zamknąć.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Aprilia SXV 450
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 80 zapytań