Odp: I runda Bydgoszcz (26.04.2014)
Dostałem informację od Dyrektora zawodów, Pana Bartka Zwolanowskiego "Nie będziemy wymagali potwierdzenia klubowego"
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda Bydgoszcz (26.04.2014)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dostałem informację od Dyrektora zawodów, Pana Bartka Zwolanowskiego "Nie będziemy wymagali potwierdzenia klubowego"
Czy dostaliście potwierdzenie zgłoszenia wysłanego przez e-mail?
no to jeszcze raz się spytam
dostaliście potwierdzenie czy nie?
Ja nie dostalem
Olejcie te potwierdzenie, - wysłałeś zgłoszenie masz historię meila.
W zeszłym roku też nie potwierdzali i wszystko było ok.
Wie ktos czy jest mozliwosc wjechania na trening nie startujac w zawodach? :-)
trening bedzie z terenem ?
Trening to trening. Niezalezny od zawodow. Mozesz wjechac nie startujac.
W zeszłym roku na treningu przed zawodami nie bylo terenu. W tym roku zapewne będzie podobnie.
Z terenem mogą tylko trenować wybrani :) i to bardzo wybrani :))) z resztą jak co roku. My zwykłe szare żuczki mogą tylko pomarzyć .
Motocykl kupiłem kilka dni temu. Jak chce wjechać an trening to musze drutować? Czy tak jak normalnie? :)
Motocykl kupiłem kilka dni temu. Jak chce wjechać an trening to musze drutować? Czy tak jak normalnie? :)
Normalnie bez druty, postaraj się tylko nie wylać oleju ani innego glikolu i to nie z uwagi na strach przed organizatorem ale przed uczestnikami...
Wiadomka, nie raz już na torze byłem wiec bez obaw. Dzieki za odpowiedz i do zobaczenia :)
Szaman Trawer przepowiada, że nie będzie padać , więc chłopaki miłej zabawy, trzymam za Was kciuki, i nie pijcie alkocholi bo sport to zdrowie :),
Nie szuka nikt transportu z Wawy? Jedno miejsca na człowieka + syfa wyjazd w Piątek ok. 7:00
Będzie ktoś nocował z czwartku na piątek na torze ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda Bydgoszcz (26.04.2014)
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 69 zapytań