Temat: Witam z Krosna na podkarpaciu.
Witam!
Na razie jeżdżę na Dt50R i TT350, ale w lipcu A1 i czas coś zmienić. Chcę kupić jakieś mocne SM w 125 do 6k, a jedyne co widzę co Husqvarna 125 SM. Czy jest jakaś inna słuszna droga?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam z Krosna na podkarpaciu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Na razie jeżdżę na Dt50R i TT350, ale w lipcu A1 i czas coś zmienić. Chcę kupić jakieś mocne SM w 125 do 6k, a jedyne co widzę co Husqvarna 125 SM. Czy jest jakaś inna słuszna droga?
Cześć
słuszną drogą jest SM to już wybrałeś... a maszyna? szukaj, do lipca coś napewno trafisz.
Cześć
Witaj młody wilku.
W poprzednim sezonie latałem Cagiva Super City 125, wychodząc z fabryki ten motocykl jest typowym funbike'em ale po drobnych przeróbkach nadaje sie do latania po mieście, torze i lesie. :)
ja tu swiezak ale moge cie juz powitac :P
siemasz :))
cześć
Witaj
Witam!
Czesc, moze jakis KTM 125 w SM z tym ze nie wiem czy do 6k sie ściśniesz :rolleyes:
Ale husqa 125 to dobry sprzet.
Cześć
ja tu swiezak ale moge cie juz powitac :P
Już na jakimś forum słyszałem to słowo "świeżak" :cool:
Cześć
RADZIOL napisał/a:ja tu swiezak ale moge cie juz powitac :P
bo wiesz w modzie to teraz jest ;p
No i się stało, w piątek będę miał Husqvarne 125 Sm '05(jeszcze czarne malowanie) do lekkich poprawek kosmetycznych (manetki,kanapa + nowa okleina, jakby ktoś wiedział gdzie mogę nabyć to będę wdzięczny). Ogólnie stan ok, tylko prawko dopiero w lipcu. Czy na każdym wydechu jest napisane Husqvarna Racing?
[url]http://www.shop.race-styles.com/en/katalog_leer.php?main_kat=53&nr=[/url]
Socho napisał/a:Cześć
RADZIOL napisał/a:ja tu swiezak ale moge cie juz powitac :P
bo wiesz w modzie to teraz jest ;p
a jak trza byc trendy :cool:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam z Krosna na podkarpaciu.
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 80 zapytań