Temat: tylne koło KTM 5"
kupię tylne koło do KTM-a szer. 5"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » tylne koło KTM 5"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupię tylne koło do KTM-a szer. 5"
tylne nie tylnie;)
nawet podkreśla na czerwono
Od użytkownika mcienki obręcz Goldspeeda kupisz w bardzo dobrej kasie ;)
jak się pisze na szybkiego z telefonu to tak jest :) cudowne słowniki
Od użytkownika mcienki obręcz Goldspeeda kupisz w bardzo dobrej kasie ;)
Rozważałem taką ewentualność lecz do tego dochodzi piasta, szprychy, nyple i oczywiście zabawa w składaniu i centrowaniu. Jednak wolałbym już gotowe.
Same koło nie kupisz. A już tym bardziej 5".
Kup jakieś koło enduro, obręcz do Cieniasa wyślij do króla i będziesz miał koło przed sezonem a cenowo wyjedzie tak samo.
Czasem ludziska trzymają po garażach różne użyteczne graty. A jak to bywa z braku czasu bądź chęci w danym momencie nie chwalą się tym co mają. Wiem z własnego doświadczenia :)
Szukaj na ebay czy to niemieckim czy UK. Ostatnio poszło całe koło behr na czarnej obręczy z polerowana piasta za 250€, oczywiscie 5'.
[url]http://www.ebay.de/itm/301129616402?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649[/url]
Cezar napisał/a:Od użytkownika mcienki obręcz Goldspeeda kupisz w bardzo dobrej kasie ;)
Rozważałem taką ewentualność lecz do tego dochodzi piasta, szprychy, nyple i oczywiście zabawa w składaniu i centrowaniu. Jednak wolałbym już gotowe.
obrecz niecale 600, usluga p. Krola 250 ( w cenie robota, szprychy, nyple). akurat jestem w trakcie takiej operacji
chłopaki napiszcie mi numer kontaktowy do tego Króla
[url]http://allegro.pl/my_page.php?uid=1850478[/url] mam. to chyba ten. Dzięki :)
wiadomo na jakich szprychach Król zaplata koła, nierdzewka czy ocynk?
wiadomo na jakich szprychach Król zaplata koła, nierdzewka czy ocynk?
Z tego co pamiętam, to na takich na jakich sobie zażyczysz ;)
jak z zapleceniem obreczy goldspeed na piaste ktm, Z tego co wiem to ktm ma inny splot niz standardowy?
Paweł Król zaplecie Ci nawet obręcz od roweru z piastą KTM.
Tym się nie martw.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » tylne koło KTM 5"
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 65 zapytań