Temat: Owiewka z 690 do 640 99'
Witajcie
Czy lampa przód z ktm smc 690 podejdzie do mojej 640tki six days bez większej rzeźby, nie naruszając mocowania zegarów itp?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Owiewka z 690 do 640 99'
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie
Czy lampa przód z ktm smc 690 podejdzie do mojej 640tki six days bez większej rzeźby, nie naruszając mocowania zegarów itp?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)
To nie jest lampa od 690 smc, tylko od exc
gierwi szczerze mówiąc dopiero teraz widzę różnicę ;)
A więc chodzi mi dokładnie o reflektor z SMC 690
I post edytowałem żeby nie wprowadzać reszty w błąd
Lampa w 690 smc jest mocowana do błotnika na bolce i do podstawy zegarów na dwie śrubki, więc obawiam się że nie dopasujesz tego ustrojstwa.
To chyba dam sobie spokój z tym. A może ktoś polecić jakiś fajny reflektor i błotnik co by mój koń ładniej wyglądał, chcę go trochę odmłodzić ;)
Przód Lampa + owiewka od EXC 2007-2013 || tylny ogon UFO, będzie pasować P&P.
velkurczak a jesteś pewnien, że owiewka z nowego exc będzie pasować P&P bez naruszania podstawy zegarów?
Błotnik tył zostawiam serie, bo mi się podoba ;) Musze tylko dobrać ładny błotnik przód + lampę
[url=http://www78.zippyshare.com/v/22586092/file.html][/url]
może ten Ci się podoba? ;)
Podoba się :)
Z takim przodem mógłbym jeździć. Da radę to w miarę porządnie przymocowac do starej 640tki?
Playboy, co to za błotnik?
P&P tylny błotnik UFO, jak chcesz przednią owiewkę z EXC to musisz dorobić nowe mocowanie na wyświetlacz lub przerobić oryginał. Trochę dłubania będzie, też się nad tym zastanawiałem i ostatecznie odpuściłem temat, wpakowałem xenon w starą lampę. Miałem wątpliwości jak będzie się spisywać ta lampa z EXC w nocy na szosie.
Playboy, co to za błotnik?
circuit stealth
Gdzie można go zakupić?
Edit: znalazłem
Dzięki velkurczak
Moglby mi ktoś z posiadaczy takiej lampy zrobić zdj od tyłu? Bardzo mi by się to przydało :)
Z góry dziękuję
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Owiewka z 690 do 640 99'
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 79 zapytań