Temat: [S] handbary racetech
Mam do sprzedania dwa zestawy handbarow firmy racetech. Oba lekko szlifnięte z prawej strony.
Cena za jeden komplet z mocowaniami 200zl
Zdjecia dla zainteresowanych na maila lub pw
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] handbary racetech
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam do sprzedania dwa zestawy handbarow firmy racetech. Oba lekko szlifnięte z prawej strony.
mocowania na jaką kierownicę?? z listkami??
Mocowania na cienka kierownice. Listki sa szlifniete a aluminiowy rdzeń bez sladu dotkniecia gleby. To jest najwyzszy model racetech z wymiennymi sliderami na bokach.
Mocowania na kierownice zeta długie.
kolor zapewne biały?
dokładnie tak
do grubej kiery nie masz?
Nie to abym robił konkurencję ale mam do sprzedania 3kpl identyko jak Mańka ale czarnych... Jeden jak nowy 250zł i dwa szlifnięte lekko po 200zł, z mocowaniami na grubą kierę
Też mam na grubą. Manio wasz model jest inny.
co się tak wyprzedajecie z tego? taki to szit? gnie się tak to amelinium? ;-)
Wszyscy chcą ZETY bo są najlepsze w najlepszej kasie :D
Też mam na grubą. Manio wasz model jest inny.
Lepszy, szybszy, mocniejszy.... ;-))) model ten sam chyba tylko listki mniejsze.
Wszyscy chcą ZETY bo są najlepsze w najlepszej kasie :D
Cicho bo nikt nie kupi od nas tych handbarów;-))
Krążył mit ze RaceTechy się gną przy glebie - moze jakieś podróbki wychodziły. Nasze oryginały po 500zł z mocowaniami się nie gną, Kuba przy glebie pogiął markowego fatbara, a handbar tylko lekko sie przytarł(hi side na kiere więc zgięła sie za pośrednictwem handbara).
Poproszę PW z fotami
Oba zestawy sprzedane temat do zamkniecia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] handbary racetech
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 86 zapytań