Temat: [s] Husaberg FS 650
Witam
Może ktoś będzie zainteresowany.
[url]http://otomoto.pl/husaberg-fs-650-fe-supermoto-M3955621.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] Husaberg FS 650
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Może ktoś będzie zainteresowany.
[url]http://otomoto.pl/husaberg-fs-650-fe-supermoto-M3955621.html[/url]
Robert,
czyżby kontuzja nie ustąpiła ? Mam nadzieję że nie rezygnujesz całkiem z SM.
Hej, chodzi mi po głowie Raptor 700 i jakiś trial, noga jak bolała tak boli :)
Jak Berg się nie sprzeda, to zrezygnuję z Raptora.
Błagam Cię sprzedaj mi kolanka z Akrapa.... albo cały wydech, jeśli sprzedajesz motocykl mogę Ci dać seryjny i dopłacić...
:) nie rozkładam moto, bo jak się nie sprzeda, to będzie nadal w użyciu- ale dzięki za propozycję.
:) nie rozkładam moto, bo jak się nie sprzeda, to będzie nadal w użyciu- ale dzięki za propozycję.
Rozumiem.
Jeśli ktoś chciałby wyszarpać moto taniej, bez akrapa, to pamiętaj o mnie proszę.
Biorę zębatkę zdawczą która jest na wale:D
może sprzedam na części, lepiej na tym wyjdę :)
robiąc lekki offtop, masz wykres potwierdzający podane parametry? mógłbyś go wrzucić? Chodzi mi o przebieg wykresu z założonym akrapem.
Z dyszą w gaźniku coś robiłeś?
Podane w ogłoszeniu parametry, to dane fabryczne.
Nie wiem co było zmienione w gaźniku, ale Berek650 serwisował go u Sanchez-a, zawsze można zadzwonić i sprawdzić.
II właściciel kupił Berga z przebiegiem 95mth, a ja 109mth (3800km) i dołożyłem 13mth (1050km)- sprawdziłem w umowie :)
Wykresu nie posiadam. W takiej konfiguracji motocykl wyjechał z salonu SOLORACE.
gdzie ty byles z tym bergiem w zimie. jakbys go wystawil w styczniu to jutro bys mial potencjalnego kupca
Pomysł wpadł mi do głowy w niedzielę.
W styczniu, to go głaskałem i czekaliśmy na początek sezonu :)
Mam prośbę!
Mógłbyś mi zmierzyć długość wahacza?
Od środka osi w ramie do samego końca wahacza?
Wychodzi ok. 63cm
Wielkie dzięki!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] Husaberg FS 650
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 86 zapytań