czarnysm610 napisał/a:czarnysm610 napisał/a:[url]http://otomoto.pl/husqvarna-sm-M3933688.html[/url] zna ktos ?
Bylem dzis ogladac. Tarcza tyl do wymiany. Ulamane mocowanie odpreznika, blotnik przedni ulamany oslona chlodnicy to samo. Licznik nie oryginalny wiec 118mth ktore na nim jest dosyc malo realne. Prekosciomierz nie dziala. Lampa tyl nie oryginalna, kierunki tylne zdjete, przednie nie dzialaja, obrecz tylna widac dostala do tego odwaznikow ze 150gram aczkolwiek podczas jazdy nie czuc bylo wibracji. Zebatka przod do wymiany, ogolnie przelozenie chyba jakies dziwne bo biegami nie nadazylem wachlowac a max oscylowal w granicach 140km\h. Nie wrzucam do nie polecanych bo silnikowo sprzet wydawal sie w porzadku rama prosta raczej, ograniczniki ok lagi suche. Moto podniszczone jak na 09 rok. Nie wzielismy glownie przez cene 10 ostatecznie chcial. 9, 5 dawalem
ja też dziś podjechałem ją obejrzeć - z 2009 to w życiu ten sprzęt nie jest. Wg winu wyszło mi że 2005 ale te internetowe też potrafią kłamać. Wszystko o czym pisał czarny w zasadzie się zgadza, mocno podmęczony sprzęt, gdzieniegdzie już podrdzewiały, nie wie czy kiedykolwiek ktoś do silnika zaglądał (chodziła ok.) ale przy 120 mth wypadałoby zrobić rekonesans.
Opony kartofle, koła do ogarnięcia, napęd, tylny hebel, plastiki, licznik i do ceny dozbiera się jeszcze z 2k - za 2009 rok byłoby spoko, za 2005 pałki nie urywa.
Zastanowiła mnie jedna rzecz - w porównaniu z 450 smr którą ostatnio oglądałem ta zbierała się dużo lepiej (ale faktycznie to może być kwestia przełożeń) ale za to oddawanie mocy było dużo bardziej narowiste (w tym egzemplarzu) - czy to kwestia tego że tamte moto mogło być "zablokowane" czy aż taką różnicę zrobiłby gaźnik (tam Mikuni, tu Keihin) ?
aha tu nie miałem najmniejszego problemu ze znalezieniem luzu - od ręki, w takim wypadku co może być nie tak w tamtym egzemplarzu skoro było to dla mnie nie do zrobienia ?