Temat: SPRZEDAM PIEKNEGO KTMA LC4 620 2002 rok NA GWARANCJI TEL 600 817 379
Sprzedam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » SPRZEDAM PIEKNEGO KTMA LC4 620 2002 rok NA GWARANCJI TEL 600 817 379
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam
Mam ktm lc4 620 2002 rok do sprzedania motocykl jest na gwarancji do konca maja motocykl ma przjechane 2144 km w stanie idealnym zero wkladu finansowego opony klocki tarcze wszystko nowka Pozdrawiam 600 817 379
Może coś wiecej, fotki link bo z takim podejsciem to kiepsko to widze
Ewentualnie nawet "Dzien dobry" mozna powiedziec. Czasem to sie praktykuje, jak sie gdzies wchodzi.
Niestety tradycja mówienie "dzień dobry" zanika
[url]http://www.allegro.pl/item962907624_ktm_lc4_620_zadbany.html[/url] oto link do tego ktma :)
Pozdrawiam
szczerze nie wierze w te 2tys km przez8 lat :cool:
Dzięń dobry hehe !!!
Panowie a od kiedy KTM daje dłuższą gwarancje niż 8 lat ???
nowe plastiki błyszczą się jak psu jajca, 2144km ciekawe ile w pamięci...
Po pierwsze to motocykl zamieniłem w salonie ktory wystawil mi na niego fakture vat i wystawil gwarancje 4 meisieczna na silnik i podzespoly plastiki sa oryginalne a pamiec km w liczniku zostala 2144 km. Mialem juz 10 motocykli i wiem jak pracuja w nich silniki i co i jak sie dzieje przy jakich km. :) jezeli nie byl bym pewny tego motocykla to nie byla by taka cena jaka jest a pozatym gosc wystawiajac gwarancje dobrze wiedzial co ma ;). To motocykl na miasto a ja mialem zx12r i wiem co to dobra zabawa:) oczywiascie ponad 300 :)
Tak patrze na tego KATA i się zastanawiam, bo widzę, że w oryginale było to ENDURO wersja SC, czyli waga około 125kg na sucho. Ktoś mu założył jakieś akcesoryjne koła SM i złotego BREMBO z przodu i wydech LEO, chociaż w oryginale była fajny SXC. Silnik z małym obiegiem oleju na kokusanie i bez rozrusznika. Może komuś się takie info przydadzą.
Co jak co ale wyglada pieknie :)
Kto udziela gwarancji?
ja moge za flache stepel ( kartoflem robiony )
Jaca mowisz o moim ktmie ze wyglada pieknie ;)?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » SPRZEDAM PIEKNEGO KTMA LC4 620 2002 rok NA GWARANCJI TEL 600 817 379
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 79 zapytań