1

Temat: najtansze OC na samochod

ogarnia moze ktos gdzie najtaniej dostac ubezpieczenie OC?

prawie wszyscy ubezpieczyciele ze wzgledu na brak znizek i zwyzki za wiek wyceniaja samo oc powyzej 2000 PLN...
do tej pory korzystalem z biura AON, oni mnie podpinali do jakiegos programu flotowego i z ryczałtem wychodziło ok 800 PLN rocznie ale w tym roku juz nie maja tego programu...

yamaha 29 koni
husq więcej koni

2

Odp: najtansze OC na samochod

spróbuj Liberty Direct - brat ostatnio sprawdzał wszystkie ubepieczalnie i tam wyszło najtaniej

3

Ja się ubezpieczyłem w axie, też spoko ceny mają.

4

Jak nie masz tych 24 lat to najtaniej kiedyś wychodziło w PZU.
Wszyscy inni faktycznie doliczali 1000zł za wiek.

Może wybierz się do jakiegoś agenta ubezpieczeniowego, sprawdzi oferty i Ci podpowie.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

dzięki chłopaki, jeszcze popytam. wybrać sie za bardzo nie moge, bo siedze za granica, ale w zasadzie to mam juz te 24 lata to moze jakies znizki mi juz wskoczyły.

yamaha 29 koni
husq więcej koni

6

dla młodych tanio mi wychodziło jak liczyłem w you can drive (?) chyba jakoś tak, hestia.
teraz kupuję OC w proamie - tam mi dali 70%, tanio miałem OC jeszcze w linku4.

szybko można też sprawdzić na jakiejś porównywarce kalkulatorów OC.

Green

7

Reso Łotewska firma debiutująca na Polskim rynku, mają naprawdę dobre ceny.
Nie masz zniżek auto jest zarejestrowany na Ciebie?
Jest opcja aby wykorzystać zniżki innej osoby, na tzw w spół użytkownika, wtedy cena OC jest naliczana wg zniżek tego własnie w spół użytkownika, nie mylić z  w spół właścicielem.

Triumph Daytona 675

8

Ja w Link4 za KTM 530 zapłaciłem teraz 100 zł...  Myślę, że ok

KTM Duke - R 690
KTM EXC-R 530 Supermoto
Yamaha WR 450F Supermoto
KTM EXC 450 Factory

9

Jesteś klientem m-bank'u?  -Podpytaj.. Za 2.2 płace 460 PLN/rok

i can do this .. here, hold my beer

10

Wczoraj zapłaciłem 161 zł w HDI za DRZ 400 SM '06. W tym samym dniu sprawdzałem PTU 398zł, PZU - 193 zł. Posiadam 30% zniżek i bez zwyżki za wiek.

https://vimeo.com/128136519

11 Ostatnio edytowany przez toivias (2014-03-18 18:07:11)

wszystkie ubezpieczalnie direct mają gówniane warunki ubezpieczenia, tragiczną politykę ochrony danych osobowych, poza tym zdarzają się problemy z ewentualnymi szkodami.
sprawdź pocztową ubezpieczalnię MTU - z tego co wiem jest to najtańsza opcja nie direct.

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08

12

Najtaniej wychodzi przez mBank, chyba dalej mają opcję, że jak się znajdzie taniej to zwracają różnicę.

13

LC4 PZU SA 82 zł :]

SMCR AKR

14

rownież mam w mbanku skodowóz z podtlenkiem lpg 240zl na rok, a moto w pzu 8 dych

15

Ja mam warte. Wszędzie mozna,sie ubezpieczyć z wspolwłascicielem który ma max zniżki ale w razie W jego zniżki tez lecą  i tu z pomocą przychodzi PZU.doplacajac chyba 10zł nie tracimy zniżki.

Sherco st300  Cabestany Replica