Odp: Mistrzostwa Małopolski w Supermoto 21-22 czerwiec/ NOWA DATA
A ja mam pytanie jaki jest wymagany kombinezon?? Da rade w stroju crossowym?? Czy musi byc kombi??
może być crossowy :)
Jacek Dembiński
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Mistrzostwa Małopolski w Supermoto 21-22 czerwiec/ NOWA DATA
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja mam pytanie jaki jest wymagany kombinezon?? Da rade w stroju crossowym?? Czy musi byc kombi??
może być crossowy :)
paolo prawie jak w Bełchatowie. Tam jest wszystko DUŻE, WSPANIAŁE i PIĘKNE. Janusz robi wypasiony obiekt (kompleksowy) - w końcu w Małopolsce coś powstanie to jedynie kwestia czasu!!!
wdzianko crossowe dozwolone :)
Ja się pytam kiedy w stolicy lub nie daleko coś powstanie poza narodowym czymś tam za moje pieniądze
Ja się pytam kiedy w stolicy lub nie daleko coś powstanie poza narodowym czymś tam za moje pieniądze
....kiedy.....??..... NIGDY za państwowe czyli nasze..
jedynie tacy zajawieni ludzie jak Kołodziej czy Michalczewski mogą coś stworzyć.
Jeśli by ktoś jechał z Warszawy i miał 1 miejsce wolne, oczywiście byśmy się jakoś dogadali, to i ja jestem chętny. Oczywiście amator :D
Jestem chętny
1. Wasik.
2.Rychu
3.Delta
4.Cezar
5. 751
6.mallly200sx
7.dr Gonzo
8.Cross-c1 ?
8.Ciało
9.Materka
10 - 23, Facebook'owe i Telefoniczne zgłoszenia
24 .
Jest coraz lepiej :D Na ta chwilę moge powiedzieć że na 100% zawody się odbędą !!! Jedynie może nam w tym przeszkodzić ulewa.
Tak na szybko. Wpisowe 100 zł. W cenie wpisowego każdy zawodnik otrzyma :
1. mozliwość trenowania w sobote po całej wyznaczonej trasie
2. niedzielne zawody.
3. ciepłe danie w sobote i w niedziele
4. do 6 miejsca nagrody w klasie :D
5. dodatkowo każdemu kto wyrazi chęć załatwimy dziewczyny na noc : ciemnoskóre , skośnookie, Czeszki, Polki itd. w sumie ok ( 5 GB :) )
Pozostałe informacje juz wkrótce :D
Ja się zgłaszam ,mam nadzieję że berg jako tako mi pozwoli wziąć udział :))
5. dodatkowo każdemu kto wyrazi chęć załatwimy dziewczyny na noc : ciemnoskóre , skośnookie, Czeszki, Polki itd. )
stopniowo przekonujesz mnie... Senso, - jednak rozszerz ofertę i na dzień ;)
Jeśli tylko będę w PL to też startuje :)w amatorach .
1. Wasik.
2.Rychu
3.Delta
4.Cezar
5. 751
6.mallly200sx
7.dr Gonzo
8.Cross-c1 ?
8.Ciało
9.Materka
10 - 23, Facebook'owe i Telefoniczne zgłoszenia
24 .Cingular
25. Piter Salamon + 1 os
27.
Senso mnie wpisz do amatorów jak coś.
Do kiedy ostateczny termin zgloszen?? Bo koledzy z Wroclawia sie poki co zastanawiaja, bo nie wiedza czy szkoly nie beda miec w ten weekend.
i ja bede :)
i Ja ;) zaraz wyśle zgł. do Senso! ;)
I ja i ja i ja ;)))
#49 Pączek :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Mistrzostwa Małopolski w Supermoto 21-22 czerwiec/ NOWA DATA
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 80 zapytań