Temat: Ktm Kupie
Szukam motocyklu Ktm 620/640 do 8000tyś. Ma ktoś na sprzedaż? Bądz inne propozycje też rozważę
http://www.youtube.com/watch?v=fyZOG67ReKU
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Ktm Kupie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam motocyklu Ktm 620/640 do 8000tyś. Ma ktoś na sprzedaż? Bądz inne propozycje też rozważę
Za taką kwotę to sobie kupisz kilka tysięcy takich KTM-ów.
kupisz naprawdę dużo ale jak ktoś ma w fajnym stanie ceni ponad 10
Kolega napisał, że ma 8000tyś. czyli 8 milionów złotych:)
hahah :D
to ja Ci swojego za takie pieniądze puszcze ;-)
Sorry mała pomyłka :P. Jutro jadę obczaić ten sprzęt co o tym myslicie ? kola sm i smigać
[url]http://tablica.pl/oferta/ktm-lc4-640-CID5-ID4w56w.html#75c46c9d61[/url]
Po pierwsze to moto stało już na tablicy pod koniec tamtego roku, coś kojarzę, że nawet zdjęcia były te same.
Po drugie to nie supermoto, tylko Duke II. Na odlewanych kołach po zmianie opon też możesz spokojnie śmigać tylko lipa wtedy z szybkim pokonywaniem krawężników/schodów itp.
Sprzedawca zarzeka się że wszystko działa. Tylko coś z kierunkowskazami nie halo..
A słuchaj kolego czy ten Ktm nadaje się na polatanie po lesnych ścieżkach ? a po zmianie kół po asfalcie?
Moze
mam duka na sprzedaż
Sprzedawca zarzeka się że wszystko działa.
Weź kogoś na oględziny, a z tego co czytam to raczej raczkujesz w temacie supermoto więc tym bardziej znawca tematu potrzebny. Przeważnie kupno taniego sprzętu wiąże się z topieniem kasy żeby doprowadzić to do stanu używalności. Powodzenia w zakupie.
Pewnie że się nada, sam myślałem kiedyś żeby kupić duke'a i przerobić na SM. Kół zmieniać nie musisz, fajnie byłoby kupić po prostu bardziej drogowe opony.
tak to moto wygląda w oryginale, tu ktoś po prostu zmienił przód (lampę i błotnik), okleinę no i opony. Brak też oryginalnego licznika.
Tak raczkuje masZ rację. Tak biorę mechanika ze sobą, sam nigdy nie pojadę bo padaki to ja nie chcem kupić.
Odezwę się jutro po oględzinach :P życzcie mi powodzenia :) PiOna
nie podoba mi się ten ktm, mój duke sto razy ładniejszy. Pozdrawiam
daj link
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Ktm Kupie
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 77 zapytań