Temat: Slick z homologacją
Sprzedam Goldspeed slick 160/60/17 22 tydzień 2012 z homologacją drogową. Stan jak nowa raz jechana prawie nie widać. Idealna do klasy amator, cena 400zł+ ew przesyłka lub osobiście. Zdjęci na mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Slick z homologacją
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam Goldspeed slick 160/60/17 22 tydzień 2012 z homologacją drogową. Stan jak nowa raz jechana prawie nie widać. Idealna do klasy amator, cena 400zł+ ew przesyłka lub osobiście. Zdjęci na mail.
daj foty na maila, masz pw
te biore ja ! Wszystkie gumy z forum pozbierasz !
te biore ja ! Wszystkie gumy z forum pozbierasz !
huehue byłem piewszy :P
Jako że pierwszy był delta z pw do niego idzie fota, jak potwierdzi oponę uznaję za sprzedaną. Jeśli ktoś chce przednią jak nową po razie z homologacją będę miał dwie po 350.
masz pw
Jako że pierwszy był delta z pw do niego idzie fota, jak potwierdzi oponę uznaję za sprzedaną. Jeśli ktoś chce przednią jak nową po razie z homologacją będę miał dwie po 350.
biorę!
ja tez czekam na fote przodu :) i tym razem ja bylem pierwszy :P
Tył sprzedany dla kolegi delta
ja tez czekam na fote przodu :) i tym razem ja bylem pierwszy :P
kolego ja byłem pierwszy ;)
Dla jasności pierwszy z pw był Lucek, ale spokojnie mają byc dwie.
a to bez ciśnienia, nie wiedziałem ;)
czekam na foty.
Opony sprzedane.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Slick z homologacją
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 82 zapytań