Odp: malowanie plastykowego zbiornika paliwa
razorbl masz PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » malowanie plastykowego zbiornika paliwa
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
razorbl masz PW
Panowie ja mieszkam w Londynie na codzień, dopadne na dniach specyfik i wygotuje w nim jakis plastik i zdam relacje czy w ogole warto, co do kosztow to są nie wielkie, na ebaju i amazonie cena waha się od 3 do 5 funtow za paczuszke 100gramową
Do tej pory widziałem tylko farbowanie zbiornika, resztę plastików też zafarbuje? Bo to już chyba inne tworzywo niż bak.
Panowie ja mieszkam w Londynie na codzień, dopadne na dniach specyfik i wygotuje w nim jakis plastik i zdam relacje czy w ogole warto, co do kosztow to są nie wielkie, na ebaju i amazonie cena waha się od 3 do 5 funtow za paczuszke 100gramową
dziala. sprawdzone
Oki, już do mnie leci paczka. Zamówiłem 5 opakowań po 31,9g. Gdyby ktoś był zainteresowany to 4 będę miał do oddania.
Jaki kolor? Ile będziesz chciał za sztukę?
Jaki kolor? Ile będziesz chciał za sztukę?
w gre wchodzi glownie/tylko czarny.
z tego co sie orientowalem farba nie wchodzi w reakcje ze zbiornikami w kolorze bialym/'clear', jakby ktos taki chcial farbowac
pzdr
Wychodzi 30zł za sztukę, kolor czarny.
Razorbl: na tt.com wyczytałem, że barwnik może wchodzić w reakcje z paliwem - benzyna zlana z baku miała lekkie zabarwienie. Typ pisał, że po 2 sezonach nie zauważył wpływu na działanie silnika, nie było osądu w gazniku itp. Ja dla świętego spokoju nie farbowalem wnętrza...
Razorbl: na tt.com wyczytałem, że barwnik może wchodzić w reakcje z paliwem - benzyna zlana z baku miała lekkie zabarwienie. Typ pisał, że po 2 sezonach nie zauważył wpływu na działanie silnika, nie było osądu w gazniku itp. Ja dla świętego spokoju nie farbowalem wnętrza...
Oki dzięki wezmę to pod uwagę :P
Dzisiaj dotarła paczka:
Mam nadzieję, że zamówiłem właściwy proszek :)
Razorbl masz PW odnośnie proszku ;]
A plastiki da rade ??
Stronę wcześniej przemalowali bak z niebieskiego na czarny więc wydaje mi się że da.
Walec, koledze erich44 chodziło chyba o pomalowanie np. błotnika itd.
Normalne plastiki też powinno dać radę z identycznym efektem.
Farbował ktoś plastiki (owiewki błotniki itp) tym specyfikiem bo myślę że to był by dobry sposób na biznes :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » malowanie plastykowego zbiornika paliwa
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 75 zapytań