Temat: Dobór kół
Kupiłem do swojej dt 125r koło sm na tył od Wr 125 3,5" teraz pytanko bedzie to głupie jak na przód kupie tez 3,5"?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Dobór kół
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupiłem do swojej dt 125r koło sm na tył od Wr 125 3,5" teraz pytanko bedzie to głupie jak na przód kupie tez 3,5"?
Daj to co kupiłeś na przód i szukaj 4,25 na tył :)
3,5 to na przód na tyl 4,25 minimum
Dtx wychodziła z fabryki na kołach sm tył 3,5" a przód 3" wiec może niebyloby tak źle?Jak ślimak zamontuje w tym kole gdy zamontuje je na przód?
Musisz przepleść obręcze a nie zamienić całe koła
Tak tez myślałem a w przeplatane niechce się bawić bo tyle kasy nie mam kupno samego koła wyjdzie taniej a dt bedzie tez w terenie latać wiec nie musi być to idealne sm.Chyba będę szukał na przód 3"
Nie zakładam nowego tematu co sądzicie o obreczach firmy saxess?
to samo co behr tylko nowe wcielenie. montowane seryjnie we wszystkich 690 takze sa to dobre kola
Wlasnie, co do felg od 690 saxess to sa one dokladnie takie same jak np behry od smc 2005 ?? w sensie czy pasuja P&P ?? Czy piasty sa takie same ?
ten sam temat. chciałem kupić do siebie takie felgi i dowiedziałem się w serwisie w Lublinie ze piasty są różne. obrecze możliwe ze podejdą do ori piasty, a jak szukasz zabieraka to jest koleś na allegro który wspominał że sprzedaje po 300. wspominał mi o tym jak kół szukałem
Witam, może ktoś wie czy jest duża różnica między kołami supermoto crf450 a Ktm 525exc, potrzebuje do kata , a mam na oku z crf, czy tylko łożyska musiałbym wymienic i było by wszystko ok?
W swojej galerii Raku opisywał dopasowanie kół z XR do EXC 525, może to będzie tak samo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Dobór kół
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 74 zapytań