1

Temat: Uniwersalny licznik

witam może macie jakieś doświadczenie z tego typu urządzeniami? moje główne kryterium to brak aku w motorze, najbardziej mi zależy na samym prędkościomierzu z przebiegiem całkowitym który się nie skasuje po zgaszeniu moto, miałem licznik rowerowy sigma ale jest ciut za mały i od wibracji szlag go trafia :F

2 Ostatnio edytowany przez Fight4Life (2014-03-04 17:42:40)

Odp: Uniwersalny licznik

Dobry temat również czegoś takiego szukam i znalazłem  takie coś
[url]http://allegro.pl/licznik-predkosciomierz-yamaha-dt-80-125-wr-250-i4000807867.html[/url]

KTM Duke - R 690
KTM EXC-R 530 Supermoto
Yamaha WR 450F Supermoto
KTM EXC 450 Factory

3

jest fajny ale brakuje mu podswietlenie i wielkościowo jest niewiele wiekszy od porządnego rowerowego, ja szukam czegoś większego i oryginalnego ;D

4

Trail Tech Endurance II - jakbym miał podobny problem to bym właśnie to kupił :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

5

Witam.

Ja też szukam do swojej wr-ki jakiegoś dobrego i taniego licznika. ten z linka dosyć fajny i nie zajmuje dużo miejsca. Z podświetleniem to nie problem, da rady dorobić.  Tylko ja u siebie założyłem cała nową instalacje wraz z akku. Więc jak już jest zasilanie to można pomyśleć nad fajnym licznikiem z ładnym podświetleniem.
PS.
Może ktoś przerabiał temat obrotomierza w WR ??

6

trailtech zajebisty ale czy ma swoje zasilanie z baterii ?

7

Z akumulatora lub jeśli nie masz to z wiązki w motocyklu.

8

tylko gdzie go kupić? wszystko w jakiś nieznanych dla mnie sklepach na dodatek z atv lol

9

Jak byś kupował Trail to też jestem chętny :)

KTM Duke - R 690
KTM EXC-R 530 Supermoto
Yamaha WR 450F Supermoto
KTM EXC 450 Factory

10

Są na jebaju, tutaj też są [url]http://www.trailtechproducts.co.uk/acatalog/Endurance_II.html[/url]

TM SMX 450Fi #426

11

oglądalem produkty trail techa i skoro można zasilanie z regulatora pociągnąć to co powiecie o powszchniejszym modelu vapor? ma kozacki obrotomierz ale jaka jest tego dokładnośc... ?

12

Na co ci ten obrotomierz?

TM SMX 450Fi #426

13

+10 do szpanu ?

14 Ostatnio edytowany przez rbsn99 (2014-03-04 21:18:16)

Obrotomierz w trailtechu działa dobrze, chyba ze chcesz mieć dokładność do 1 obrotu
Vapor maj własne zasilanie, akumulator mu nie potrzebny, reszta liczników tt pewnie tak samo.

DRZ400SM, KTM 990 ADV

15

to ile w takim razie starcza bateria i jak z podwietlaniem w takim vaporze?