1

Temat: Booster Motocykle - Opinie

Chopy!

Okazało się ze doświadczenie i jako takie pojęcie w cwajtaktach mogę sobie wsadzić w buty - będę wyższy =]
Nie ogarnę na już całego 4t, a nie chce do czerwca siedzieć z serwisówką na garażu.
Dlatego też szukam w pobliżu Katowic warsztatu w którym będę mógł zrobić konkretny przegląd silnika i przygotowanie go do przyszłego sezonu, od regulacji zaworów, sprawdzenia łańcuszka aż po wychwycenie potencjalnych zbliżających się usterek.
Poza tym takie "dupsy" jak wyregulowanie tego cuda techniki jakim jest gaźnior YDIS yamahy i pewnie jeszcze kilka drobnostek.

Gadając z Ciszewskim z Katowickiego Motorkursu polecał mi bardzo Marcina "Licha" Liszkowskiego z Boostera, wg niego w promieniu 500km to jeden z lepszych speców od singli i innych enduraków potworaków, sam tam zresztą serwisuje swoje bagienne WRki.
Po wstępnej rozmowie gość wydaje się sporo ogarnięty w temacie, konkretny, rzeczowy i "cót mjut", poza tym rekomendacja Ciszewskiego powinna mi w zasadzie wystarczyć ale... :D

Jak tam z waszymi opiniami? Ktoś coś już u nich robił, i ma jakieś zdanie?
Z góry dzięki za opinie.

Yamaha TT600R 2001 - sold
KTM 625 SM 2004

2

Odp: Booster Motocykle - Opinie

Serwisowałem u nich 2 maszyny, raz mi li Licha dupę uratował jak chciałem kupić padniętą VFR. Złego słowa nie mogę powiedzieć o pracy serwisu. Zdarzało się, że dzwoniłem/przyjeżdżałem do niego po jakąś rade- nigdy mnie nie zbył, zawsze znalazł chwilkę.
Bardzo polecam :)

3

Ja też polecam z całego serca.
Licha zacny chłop i zna się na rzeczy.
Serwisował połowę TDMek z forum TDM w tym moją :)

Tak więc bez obaw.

joł

4

a macie jakies doswiadczenie z PRO-MOTO z Kleszczowa?? ponoc gosci ubardzo dobrze zna sie na endurakach itp, porzebuje tez serwisu do odpalenia mojej huski:D

5

Polecam...za dzieciaka padła mi gsxf 600 a byłem w pobliżu podeszlem i pomógł z ręki :)
A sprawdź sobie Olek Motocykle na Roździeńskiego, tylko podobno kolejki :/

Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni wcale :)
PAMIETAJ Jezdzij tak szybko by śmierć cię nie dogoniła ale twój anioł stróż nad Toba nadażył ;-)

6

Olka na Roździeniu plus minus znam, ale tylko od strony sklepowej, fachowa i miła obsługa, na serwis jeszcze im nic nie oddawałem.

Yamaha TT600R 2001 - sold
KTM 625 SM 2004

7

Piekny napisał/a:

Chopy!

Okazało się ze doświadczenie i jako takie pojęcie w cwajtaktach mogę sobie wsadzić w buty - będę wyższy =]
Nie ogarnę na już całego 4t, a nie chce do czerwca siedzieć z serwisówką na garażu.
Dlatego też szukam w pobliżu Katowic warsztatu w którym będę mógł zrobić konkretny przegląd silnika i przygotowanie go do przyszłego sezonu, od regulacji zaworów, sprawdzenia łańcuszka aż po wychwycenie potencjalnych zbliżających się usterek.
Poza tym takie "dupsy" jak wyregulowanie tego cuda techniki jakim jest gaźnior YDIS yamahy i pewnie jeszcze kilka drobnostek.

Gadając z Ciszewskim z Katowickiego Motorkursu polecał mi bardzo Marcina "Licha" Liszkowskiego z Boostera, wg niego w promieniu 500km to jeden z lepszych speców od singli i innych enduraków potworaków, sam tam zresztą serwisuje swoje bagienne WRki.
Po wstępnej rozmowie gość wydaje się sporo ogarnięty w temacie, konkretny, rzeczowy i "cót mjut", poza tym rekomendacja Ciszewskiego powinna mi w zasadzie wystarczyć ale... :D

Jak tam z waszymi opiniami? Ktoś coś już u nich robił, i ma jakieś zdanie?
Z góry dzięki za opinie.

Siema pytanie wiesz może gdzie teraz pracuje Marcin Liszkowski bo w Boosterze już nie pracuję a potrzebuje dobrego mechanika

8

Ethan89 napisał/a:

a macie jakies doswiadczenie z PRO-MOTO z Kleszczowa?? ponoc gosci ubardzo dobrze zna sie na endurakach itp, porzebuje tez serwisu do odpalenia mojej huski:D

Gość się może zna ale na Bmw.
Mi, z 5 lat wstecz w Exc  przez sezon  ustawiał zawory na płytkach( dopiero na koniec sezonu się zoriętowałem że mam na śruby) płaciłem mu za płytki i regulacje po 300zł, koszmar.
Dodam jeszcze, że kiedyś wymienił mi olej w lagach przez odpowietrzniki.
U mnie jest spalony.

exc 400                 www.oklejsie.pl

9

Kowal SG napisał/a:

Dodam jeszcze, że kiedyś wymienił mi olej w lagach przez odpowietrzniki.

hahahaha to nadaje się do tematu HUMOR. chciałbym to zobaczyć  a w szczególności jak zalewa olej