1

Temat: crashpady homemade

oddam swoj dziewiczy wyrób tokarski. komplet 45zl z wysyłka w cenie, zrobione z twardszej odmiany ternamidu. wysokosc jakies ~36mm, srednica ~33-34mm, otwór na pret 8mm, wszystkie 4 sztuki są takie same.
dodam 2 kawałki pretu gwintowanego w ośki o dowolnej długości i nakrętki samokontrujące z podkładkami.
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test

2

Odp: crashpady homemade

Dorobisz mi takie jakie mi trzeba? Z oską najlepiej.

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

3

kik założyłeś manufakturę czy tylko te cztery sztuki masz na sprzedaż?

4

nie aż tak grubo to nie ;-) mam w pracy tokarke i w wolnej chwili mogę do oporu korzystać. zrobiłem 4 sobie i 4 te do oddania z końcówki materiału. zawsze można dokupić laske teramidu i jakby ktoś chciał to mogę się pobawić na wymiar ale to wszystko do dogadania.

5

jak chcecie to wam zrobie

material wymiary i cena do dogadania na pw

DragStar 650-> CBR600RR-> VFR800FI->XL1000V->TE510->WR250F->R1150R

6

Masz PW

Virago 535 > SV 650 > SPEED TRIPLE 1050 > KTM 690 SM

7 Ostatnio edytowany przez kik_man (2014-03-05 15:43:30)

jutro jadę kupić materiał. 2 osoby chętne już mam, jeszcze ktoś chce wg własnych potrzeb? Max wymiar 43 średnicy 45mm długości.  cena max 50 za kpl na 2 osie z wysyłką. kolor biały i czarny do wyboru

te z posta oddam za 40 z wysyłką jak ktoś chce

8

Myślałem, że też będe klientem, ale dziś dorwałem nowe, białe kółka do deski za 10 zł..

9

jak najtansze i tak po glebie do wymiany. ja za kolka do deskorolki dalem jakies 8zl za komplet plus pret i nakretki z podkladkami.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

10

A jest szansa na zrobienie crashy przednich w innym kształcie, mogę podesłać rysunki techniczne + zdjęcia jak ma to wyglądać.

11 Ostatnio edytowany przez kik_man (2014-03-05 16:08:34)

jest szansa z tym ze stożkowe nie wchodzą w grę. jedynie walce, a krawędzie/podstawy moge wykończyć jak chcesz. dziury pod nakrętki też o dowolnej średnicy, otwory pod pręt też do wyboru

12

Wrzucę później foto o co mi chodzi to napiszesz czy się da.

13

ok daj na pw

14

Jest szansa na zrobienie jeszcze jednego kompletu ? :)

KTM lc4 640

15

Kik_ masz jeszcze jakieś crashpady? :)