Odp: Zawody 2014
PP numer 42
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2014
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
PP numer 42
Puchar #15
No to ja oficjalnie PP 33.
sprawa jest oczywista ale aby nie było niedomówień PP 44
2.23.1.
Numery startowe nadaje organizator zawodów i zapewnia możliwość ich nabycia.
Numery raz nadane zawodnikowi obowiązują go do końca sezonu
Rozumiem ze jeżeli przyjadę bez konkretnego numeru to organizator mi go wybierze i zapewni możliwość nabycia u niego takiego numeru ?
Rozumiem ze jeżeli przyjadę bez konkretnego numeru to organizator mi go wybierze i zapewni możliwość nabycia u niego takiego numeru ?
W praktyce to Ty wybierasz a u Organizatora kupujesz cyferki, kawałek foli jako tło i naklejasz. Ew jak nie będzie już cyfer na Twój numer to będziesz musiał zmienić na taki jakie zostały im cyfry.
Rezerwacja PP 11.
Także żeby nie było - chodz wiadomo uprzywilejowany PP - 997 no i z mojej ekipy 427 i nowy rider 95
Witam
Proponuję aby nadrzędne było prawo do kontynuacji numeru z poprzedniego roku.
Myślę, że "nowi" zawodnicy zrozumieją - są już zrobione okleiny, wzór graficzny itd.
Pozdrawiam
Fabio
Witam
Myślę, że "nowi" zawodnicy zrozumieją - są już zrobione okleiny, wzór graficzny itd.
Pozdrawiam
Fabio
Zgadzam sie z toba ale wiekszość nowych zawodników w tym "JA" nie wiem jakie wy mieliscie nr startowe wiec proponuje tutaj wypisywać i zaklepywac nr startowe.. pozdro
Witam
Myślę, że "nowi" zawodnicy zrozumieją - są już zrobione okleiny, wzór graficzny itd.Pozdrawiam
Fabio
dla mnie to oczywiste nawet nie wiem czy w regulaminie nie ma takiego zapisu, muszę poszukać...
Nie wiem jak w Sm, ale w MX czy CC, zawsze dotychczasowy właściciel ma prawo pierwokupu numeru na kolejny rok :)
Kolego "mack1111" wystarczy prześledzić tabele z wynikami na sezon 2013 numery są podane
[url]http://automobilklub.leszno.pl/jupgrade/index.php/supermoto/wynikisupermoto/wyniki-supermoto-2013[/url]
pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2014
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 74 zapytań