Odp: keihin fcr MX 41mm w LC4?
Już wszystko jasne, dzięki za pomoc.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » keihin fcr MX 41mm w LC4?
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Już wszystko jasne, dzięki za pomoc.
Zastanawial sie ktos nad rozwierceniem fcr ?? Wydaje mi sie ze widzialem kogos na forum kto to zrobil do 43,5mm. Jakies sa efekty i jak to zrobic ? :) na necie znalazlem cos takiego: [url]http://www.youtube.com/watch?v=lXk8qff0mec[/url]
dowiedziałem się ze przy wymianie na fcra w 640 wymienić trzeba gume airbox-gaźnik. orientuje się ktoś czy do 640 2004 będzie pasowała od 625 2004 airboxy są te same?
Będzie pasowała
guma airbox-gaznik jest ta sama w obu
zmieniasz gume gaznik - cylinder
czyli rozumiem ze od airboxa zostaje ta ktora byla przy mikuni a kruciec ssący idzie od 625 ? a guma od 450 sxa bedzie passować? bo za ta od 625 koles w ktm lublin krzyknął 100 a od sxa 27zl
mam maly problem. znajomy zlozyl mi moto, wyregulował go jak trzeba na nowym gażniku i biegu jałowym chodzi rowno ładnie tylko przy probie jazdy zaczyna szarpac/przerywac. jakies pomysły ? moze pompke przyśpieszającą da sie jakos regulowac ?
Może masz założoną odwrotnie membranę od pompki?
dostalem tel ze moto ogarniete, wiec chyba była dobrze.
moto odebralem i moge porownac. przyspiesza delikatnie lepiej, reakcja na gaz jest owiele fajniejsza i owiele bardziej newowo sie zachowuje. ogołem warto bylo wymienic gaźnik. jeszcze jedno motocykl calkiem inaczej pracuje jak na mikuni i przelotowym higashi pracowal w miare cicho tak teraz juz wydech naprawde fajnie gada.
wstepne ustawienia jakby komus byly potrzebne.
iglica jak w seryjnym 625 sxc OBDVT na 5 zabku
dysze 170/45
pow 200/100
Pytanie na szybko.
Czy standardowa śruba regulacji składu mieszanki, w FCR 41, posiada o-ring, podkładkę i sprężynę , które będę mógł zastosować w akcesoryjnej śrubie p&p?
tak
dobra i wygodna opcja do kupienia w polsce to taka sruba.
cena 2x wyzsza niz alu zamienniki z allegro ale bardzo wygodna bo wychodzi na bok gaźnika i nie odkreca sie sama jak bylo w przypadku poprzedniej
Daj mistrzu namiary i cenę.
[url=http://www.inter-cross.pl]www.inter-cross.pl[/url]/
miałem po drodze to wstąpiLem osobiście. sklep tylko wysyłkowy ale właściciel dostarczył pod Tesco na prośbę telefoniczna. sprzedał mi za 120 a widzę ze w sklepie internetowym stoi 135. widzialem gdzieś w necie takie same po 124 z tym ze w moim przypadku był to 2gi koniec Polski
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » keihin fcr MX 41mm w LC4?
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 78 zapytań