Temat: KTM 690 Duke vs 690 SMC
Jak w temacie? Szukam moto do jazdy po Warszawie. Szukalem SMC ale nie moge nic znalesc :/ wpadlem na pomysl Duka ( rocznik 2010 ).
Ma ktos moze porownanie obu sprzetow? Jakie sa glowne roznice?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM 690 Duke vs 690 SMC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie? Szukam moto do jazdy po Warszawie. Szukalem SMC ale nie moge nic znalesc :/ wpadlem na pomysl Duka ( rocznik 2010 ).
Ma ktos moze porownanie obu sprzetow? Jakie sa glowne roznice?
Duke to naked, smc supermoto.
Miałem oba, bo dziobal to to samo tylko ma więcej zalet w porównaniu do Duke przez wydech pod silnikiem, Smc to zupełnie inna bajka
Mam na sprzedaż smc690
Koso, 690 SM ma rzeczywiście bliżej do nakeda, niż do supermoto?
twister szukasz czegoś czy zostajesz przy swoim...?
według mnie bliżej do supermoto, 690 SM rewelacyjne moto, polecam każdemu, gdy by mi nie ukradli mojego 690 SM jeździłbym pewnie z 2 sezony jeszcze,
Duke przez nisko umieszczony tlumik bliżej do nakeda,
SMC już bardziej pod typowe supermoto,
Mi tAm sie dobrze sprawował, czasem jakiś las, szuter, błoto to dawał sobie radę bez problemu
hermes, muszę swojego umyć itp itd, porobić zdjęcia i wystawić. Szukam czegoś zdecydowanie fajniejszego, ale nie może być wyczyn, bo za dużo kilometrów w roku robię, żeby jeździć wyczynem :D
BarteQ, Koso, w takim razie utwierdziliście mnie w przekonaniu, że na 1szym miejscu wciąż zostaje SMC(-R), a SM dopiero za nim (ale przynajmniej nie odpada z klasyfikacji) :)
SM 690 jest taki jaki XT 660 powinien być po tylu latach produkcji, lżejszy, mocniejszy, z lepszym zawieszeniem i osprzętem ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM 690 Duke vs 690 SMC
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 77 zapytań