1 Ostatnio edytowany przez Driver (2014-02-21 18:20:07)

Temat: Felga.. :D

Na wstepie dodam aby nie było aby było ze w pewnym sensie chodzi o SM :P , aktualnie mam Kawe Er6N 06r. i mam zamiar sprzedać aby kupić DRZ-te SM . A więc tak , może od was uzyskam odp. muszę kupić felgę na przód  ,  i aktualnie interesuje mnie  "[url]http://allegro.pl/kawasaki-zx6r-z750-felga-i3946193480.html[/url]" ale jednego nie wiem " czy bedzie pasować " dane na feldze zgadzają sie prócz jednego "Enkei 6" u mnie jest Enkei 4  , Enkei to firma  a co różni tą 4 od 6 czy też od jakiejś innej cyfry którą mogę znaleźć na innej feldze . Może głupie pytanie aczkolwiek nie jest dla mnie jasne :P

Moja
PunBB bbcode test

2

Odp: Felga.. :D

moze miejsce zakladu produkujacego jest oznaczone liczbami

525 EXC

3

No własnie , nigdzie nie moge zorientować o co w tym konkretnie chodzi , drugą felge ktorą znalazlem do kupienia ma Enkei T1....

4

porownaj wymiary felgi ze swoja jak one sie zgadzaja to olej ten numerek i bierz. popros sprzedawce o dane jakich ci potrzeba i po problemie, napewno jak mu zalezy to wszystkie wymiary zrobi

5 Ostatnio edytowany przez Driver (2014-02-25 18:59:32)

Napisalem do serwisu i dostalem tabelke w ktorych moto byly takie same fele , moze teraz latwiej bedzie znaleźć

PunBB bbcode test