Temat: [K] Owiewke Xr 400
Witam.
Jak w temacie. Kupię owiewkę przedniej lampy do XR 400. Może być tuningowa/nie oryginalna. Rozważę każdą propozycję ;)
Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Owiewke Xr 400
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Jak w temacie. Kupię owiewkę przedniej lampy do XR 400. Może być tuningowa/nie oryginalna. Rozważę każdą propozycję ;)
Pozdrawiam.
Podpinam się do tematu. Mi bardziej chodzi o ten plastik wokół lampy (nie pamiętam czy to jest bezpośrednio połączone z owiewką).
Rozważę każdą propozycję. Jak coś fajnego to może być cała lampa.
malysowa nie zabieraj mnie klientów :D
A poważnie, to masz oryginalną lampę?
Mam taką jak ktoś na tej fotce. Wygląda na oryginalną.
Oryginał to ja mam, całą kompletną, dostałem razem z moto więc jak chcesz to wal na PW to Ci zdjęcia porobię ;)
A ja chcę tuningową ;)
Poszukaj w archiwum sprzedam jest tam ogłoszenie o nowym Polisporcie takim jak ja mam u siebie W XR-ce.
Kontaktowałem się i ogłoszenie aktualne tyle że zanim mi odpowiedział to kupiłem już na alledrogo.
Wczoraj byłem moto na przeglądzie i pomimo że lampa ma homologację europejską to pan powiedział że nie świeci tak jak powinna, za mało dawała po skosie na pobocze.
Raczej ze wszystkimi tuningowymi może być problem przy przeglądach, zależy na kogo się trafi.
KML ja miałem tego samego Polisporta i przegląd moto przeszło bez najmniejszego problemu. Wszystko zależy od diagnosty ;) jak będzie po*ebany, to dopieprzy się do zbyt szybko migających kierunkowskazów ( kiedyś tak miałem ) :)
Up
Zależy jak chcesz latać, ja buduję właśnie wersję rally swojej XR400 i projekt oparłem o taki produkt [url]http://allegro.pl/plastbike-owiewka-xr-650-enduro-rally-off-road-i3955337434.html[/url]
Widziałem, myślałem, weryfikowałem i... Jest dużo fajniejsza owiewka Ala africa twin. Ale to i tak nie pod mój styl jazdy. Szukam zwykłej endurowskiej.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Owiewke Xr 400
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 73 zapytań