Odp: Suzuki DR -Z 400 SM DRZ
dużo mocy,
Cóż po przesiadce z crf 250 myślałem że napiszesz coś innego :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Suzuki DR -Z 400 SM DRZ
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dużo mocy,
Cóż po przesiadce z crf 250 myślałem że napiszesz coś innego :P
najpierw kup moto pozniej sie reszta martwil bedziesz
1. W jakich butach jeździcie ? Mnie przerażają wysokie crossowe buty... są takie cieżkie i niewygodne... macie jakieś alternatywy ?
2. Muszę wymienić w DRZcie zębatkę bo ma bardzo mało zębów a chce spróbować swoich sił w pseudo stuncie :) ile zębów polecacie do supermoto, tak żeby jeszcze dało się jeździć, ale żeby łatwo było wejść na koło.
nie ma alternatywy na buty... trampki czy inne alternatywy to zły pomysł... na gumę i do jazdy seryjne przełożenia...
odnośnie ubrań cyctat z socal supermoto:
"2. DRESS FOR THE CRASH, NOT FOR THE RIDE Don’t spend 10k on a bike, and $200 on gear. Proper gear will save
your ass, literally. Picture yourself sliding down the freeway at 70mph. Then dress appropriately."
odnośnie ubrań cyctat z socal supermoto:
"2. DRESS FOR THE CRASH, NOT FOR THE RIDE Don’t spend 10k on a bike, and $200 on gear. Proper gear will save
your ass, literally. Picture yourself sliding down the freeway at 70mph. Then dress appropriately."
Co racja to racja, skórzany kombinezon wraca do szafy :) czas na zbroje, gogle i wysokie buty :)
obuwie już chyba wybrałem Alpinestars tech 10 bardzo mi się podobają. Jakieś opinie na forum ?
Kask też trzeba będzie zakupić nowy. Myślę o iconie variant'cie, gogle są dla mnie jakoś nie praktyczne, wolę podnieść szybę niż zdejmować i gubić gogle :)
gogle są dla mnie jakoś nie praktyczne, wolę podnieść szybę niż zdejmować i gubić gogle :)
Chyba czas zweryfikuje Twój pogląd. Szczególnie w terenie.
Ty w teren się szykujesz czy na szosę? Jak na asfalt to skóra, a nie zbroja, buty kup do SM bo zjedziesz podeszwę i będą do wyrzucenia po pierwszym wyjeździe.
Zgadzam sie z gierwim :) kupilem kask z szyba i... po paru wjazdach w teren kupilem gogle. Z szyba za cieplo,podnosisz szybę to musisz uwazac żeby nie oberwać po oczach :)
asajda 89 - ja to mam wrażenie, że Ty nie ten typ motocykla chcesz kupić, może jednak jakiś turystyk lub skuter pow 50cm3 :), bo .....buty za ciężkie...., bo .....gogle nie potrzebne .... :)
Ma być ciężko niewygodnie i hardkorowo !
Kask z szybą dobry na miasto / w trasę, w terenie (nawet lekkim) po 3 min masz zaparowany i nic nie widać.
asajda89 jak tam kupno motocykla?
asajda89 jak tam kupno motocykla?
Kupiłem, kupiłem :) cieszę się pierwszymi kilometrami na supermoto :D
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Suzuki DR -Z 400 SM DRZ
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 76 zapytań