Temat: nieaktualne
nieaktualne
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » nieaktualne
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nieaktualne
Zaszalałeś z tą ceną ;)
Nie czytałem ogłoszenia jeszcze, ale cena kosmos, lol. Powodzenia xD
Lol XD
Chyba zera się pomieszały ;-)
Chyba zera się pomieszały ;-)
to nawet nie jest szalenstwo.ty chcesz drozej jak w szwecji.jedyne co przeczytaem to cena. dalsze czytanie lektury jest zbedne .jezeli nie chcesz byc wysmiany kolego to czym predzej przenies ogloszenie do dzialu humor
Jak ktoś na forum powiadał- cenę dyktuje rynek a nie właściciel ;)
Moje słowa, a cena mogłaby taka być ale jakby był prosto wyjęty z pod koca pod którym stał od nowości.
Może pod kocem nie trzymany, ale... Całość prac wykonana w zgodzie ze sztuką, motocykl skręcany kluczem dynamometrycznym w zgodzie z wartościami z serwisówki.
Więc o co wam chodzi? :D
Ja husqvarne 450 RR z 2010r sprzedalem za 21500zl motocykl w stanie idealnym.
Może pod kocem nie trzymany, ale... Całość prac wykonana w zgodzie ze sztuką, motocykl skręcany kluczem dynamometrycznym w zgodzie z wartościami z serwisówki.
Więc o co wam chodzi? :D
o nic poza ceną
Mój motocykl, moja cena. Nie wiem po co to bicie piany ;)
Nie żebym hejtował, ale po prostu tracisz czas z taką ceną, no chyba, że nie zależy Ci na sprzedaży i czyhasz sobie na jakiegoś jelenia.
Mateo579 napisał/a:Chyba zera się pomieszały ;-)
to nawet nie jest szalenstwo.ty chcesz drozej jak w szwecji.jedyne co przeczytaem to cena. dalsze czytanie lektury jest zbedne .jezeli nie chcesz byc wysmiany kolego to czym predzej przenies ogloszenie do dzialu humor
[url]http://www.blocket.se/alvsborg/Husaberg_650_supermotard_51706692.htm?ca=5&w=3[/url]
Dolicz sobie do ceny transport, opłaty i dodatki.
Dalsze komentarze na temat ceny możecie sobie zachować dla siebie.
Nie pali mi się ze sprzedażą.
Ale nie szukam też jelenia.
gdyby to byl berg na konkretnych sterydach, ktory ma malo wspólnego z fabryka... wtedy kazdy by zrozumial. a dokrecanie srubek kluczem dynamometrycznym to norma przy takich sprzetach. zreszta nieraz torowe sprzety o ktore dba konkretne zaplecze mechanikow z homologacja ida za duzo mniejsza kase. za 20k zl berga 570 mozna kupic
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » nieaktualne
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 83 zapytań