Temat: Przyprowadzenie SMa ze Szkocji do Pl ...
Witam, ma ktoś możliwość w sensownych pieniądzach ? Sm stoi w Aberdare, Rhondda Cynon Taff, United Kingdom. Szukam na wczoraj. Z góry dzięki za info.
Buziaczki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Przyprowadzenie SMa ze Szkocji do Pl ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, ma ktoś możliwość w sensownych pieniądzach ? Sm stoi w Aberdare, Rhondda Cynon Taff, United Kingdom. Szukam na wczoraj. Z góry dzięki za info.
Buziaczki
skontaktuj sie z lublinem moze cos poradza. mi juz troche zlomu zwiezli.
skontaktuj sie z lublinem moze cos poradza. mi juz troche zlomu zwiezli.
+1 również polecam transport z Lublina, zadzwoń dogadaj temat może będą w stanie wybrać się w tamte strony. Właściciel i kierowcy konkretni na wszystko dostajesz kwit.
Od siebie polece firme Ambro ([url=http://www.ambro.pl]www.ambro.pl[/url]) wczoraj wyslalem moto z Londynu do Polski, swoja bazę maja w Turku, ale rozwoża po calej polsce rownież......
kabat: ambro odbiera z pod drzwi i przekazuje kase czy trzeba do bazy zawozic?
Dzięki wielkie, już nawiązałem kontakt z firmą Ambro, czekam na wycenę transportu. Jakie pieniądze płaciłeś za 1 szt ?
Pzdr
Jeszcze ew. możesz wystawić na clicktrans.pl
Pod sam dom cena 550 zł, a do bazy w Turku 400 zł. Tanio w ch*j, dzięki za pomoc !!!!
Ja sie umowilem ze odbiorą spod drzwi, aczkolwiek mieszkam na takim w Londynie gdzie nie mozna wjechac tirem bo poprostu nie ma miejsca na wycofanie i umowilem sie z nimi na parkingu pod tesco, co zaplaty za dany przedmiot to nie wiem, trzeba by bylo pytac sie w firmie, ale mysle ze jest taka mozliwosc, wysylalem moto bez koł, wrzucilem moto na palete i pojechalo, koszt to 500 zl i moto w moim przypadku jedzie juz do warszawy.....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Przyprowadzenie SMa ze Szkocji do Pl ...
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 75 zapytań