Sprzęt jest z Ostrowa, tak jak ja zresztą:) poprzedni właściciel to kumpel, zamieniłem się z nim na swoje fz6, cena faktycznie była dużo niższa i chyba nawet spadała co drugi dzień,koniecznie chciał spieniężyć sprzęt, ten lub tamten, ostatecznie oddał za 7k fazera za którego kilka miesięcy wcześniej dałem 10k + pomalowałem w czarny półmat co tanie nie było, ogólnie szkoda sprzętu bo pewne i przetestowane moto poszło do handlarza, mignął mi się jakiś czas temu na allegro za 11 i pewnie szybko poszedł bo tyle był wart, ale trochę odszedłem od tematu:D W wielkim skrócie, jemu zależało na czasie do tego stopnia, że moim skromnym zdaniem moto spadło do kategorii "cholera za ładny jak na tą cenę, podejrzane", mi niezbyt:)
haha już któryś raz słyszę, że kogoś wyprzedziłem z GG, na tą chwilę moto jest nawet jakby 'zaklepane' bo jeśli znajomy szybko sprzeda swoje moto to Gas trafi do niego i zostanie 'w ekipie'
@daro jeśli chodzi Ci ogólnie o tę markę a nie konkretnie o ten sprzęt, z tym silnikiem to jest fajna stronka z serwisówkami, do FSE jest świetna tabelka gdzie rozpisane są czynności serwisowe, dla innych modeli pewnie jest podobnie
[url]http://www.gasgasmotos.es/en/manuals.html[/url]