Temat: [K] Lusterka pod kierownice
Witam,
Poszukuję lusterek pod kierownice może ktoś posiada i zechciałby sprzedać ? ;)
Pozdrawiam,
KTM EXC-R 530 Supermoto
Yamaha WR 450F Supermoto
KTM EXC 450 Factory
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Lusterka pod kierownice
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Poszukuję lusterek pod kierownice może ktoś posiada i zechciałby sprzedać ? ;)
Pozdrawiam,
x2 ;)
do mnie już dojechały dzisiaj i są już tam gdzie ich miejsce :)
[url]http://allegro.pl/lusterka-bobber-street-harley-cafe-racer-promocja-i3930496006.html[/url]
Zróbcie listę na te lusterka i zamówcie z ebay'a... termin wysyłki co prawda dosyć długi ale będzie znacznie taniej ;)
Ja mam jeszze zafoliowane
Mam takie na zbyciu, założone tylko na przymiarkę.
Radziu, sarar, ile sobie zyczycie, bo też potrzebuje
Jak coś to też przygarnę komplet, jak ktoś chce opchnąć to walcie na PW.
jakby kto miał w lepszej cenie niż na allegro wezmę i ja
ja też kupił bym lustereczko pod kierownice do ktm exc ,jeśli ktoś ma pisać na pw...
a ja mam inne pytanie - przejdzie moto z takimi lusterkami normalny przegląd ?
a ja mam inne pytanie - przejdzie moto z takimi lusterkami normalny przegląd ?
A czemu ma nie przejść w przepisach jasno napisane lustero/lusterka nie ważne że widzisz w nim tylko siebie...
słuchajcie na przeglądzie mi powiedział diagnosta ze lusterko nie jest wymagane i ze policja tez niema nic do gadania w tym temacie
moze i nie potrzebne ale sie przydaja
słuchajcie na przeglądzie mi powiedział diagnosta ze lusterko nie jest wymagane i ze policja tez niema nic do gadania w tym temacie
To Cię ładnie okłamał, w przepisach wyraźnie pisze że potrzebne jest lusterko lewe.
Skoro nie były by potrzebne to po co by je montowano ? I w autach i w motocyklach ?!
A policja ma gadanie że mandat i chyba może zabrać dowód jak się trafi upierdliwy policjant ....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Lusterka pod kierownice
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 78 zapytań