1

Temat: Cześć

Cześć wszystkim! Mam na imię Marek i jestem z Brzeszcz (kiedyś Śląsk, dzisiaj Małopolska) koło Oświęcimia. Motocyklami interesuje się od dawna lecz motocyklistą jestem dopiero od roku. Zeszły sezon przehulałem na zacnym Suzuki GS 500 k4. Trochę się narażę ale nigdy nie kręciła mnie tematyka offroad a wynalazki takie jak Supermoto kwitowałem złośliwym uśmieszkiem i zdaniem "czego to ludzie nie wymyślą...". Wszystko byłoby ładnie, pięknie gdyby nie pewna niedziela i wizyta na torze w Radomiu. Wtedy też mój cały światopogląd legł w gruzach. Oprócz nas (ja i 4 kolegów) na torze zawitało trochę plastików i 2-3 maszyny sm. Te sprzęty, ich bezkompromisowy, agresywny styl, dziki warkot silnika i wytrzymałość (gość wywiną orła, otrzepał się i pojechał dalej :o) wywarły na mnie takie wrażenie, że postanowiłem - muszę mieć taką maszynę! Teraz poluje na Suzuki DR-Z 400SM. Gdyby ktoś miał na sprzedaż taką maszynę, bądź znał kogoś takowego to można śmiało pisać - rozważę każdą ofertę!

gs500vssm

Jeszcze przed nim, ale nie na długo ;D

2

Odp: Cześć

witamy witamy DRZ jest spoczko ale szukaj wiekszej pojemnosci bo z czasem moze  brakowac kucy ja polecam huske sm 510 :)

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'

3

Siemano, dobry wybór supermoto, a i w ogóle kolejność motocykli w Twojej karierze jest godna pochwały.
Masz jeszcze suzuki? Kiedy chcesz kupować dr-zetę?

I pamiętaj...

Jedź szybko tam gdzie wolno ;]

4 Ostatnio edytowany przez ecetera (2014-02-02 17:55:46)

Mam jeszcze GS-a ale chciałbym go sprzedać. Drz kupie gdy tylko nadarzy się jakaś okazja w pobliżu. W tym momencie jest parę sztuk ale wszystko daleko :(

5

siemasz! Jak chcesz derezyne to poczytaj o wersji E albo Y

rmz 250
gas gas txt 250

6

Siemanko :)

KXF 250 '14

7

Siemka :) bardzo ładna historia ;D

8

Hehe dzięki fajnie, że się podobała :)

9

Siemasz

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

10

Siemka. Może ktm lc4?

KTM LC4 SM/Enduro

11

Noo lc4 by siadło problem w tym, że potrzebuje motocykla z mocą do 35kw na a2 a na takiego ktm'a trudniej trafić :)

12

Hejo

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..